Glendale Community College Сътрудник на науката в химия
Glendale Community College

Сътрудник на науката в химия

Glendale, Съединени Американски Щати

2 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

На територията на колежа

* 5000 - 10 000 долара годишно

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Предстои ви незабравимо образователно пътешествие, което ще подобри вашите логически, аналитични и технически умения. Докато успешно завършите този курс, вие ще знаете как да изградите отговорно съединение и да го характеризирате, както и неговите свойства. Ще станете молекулярен архитект и инженер.

На всяко пресичане ние избрахме група отлични студенти, които да участват в класа за бакалавърски изследвания по органична химия (Chem. 298).

151017_photo-1518548235008-15c2e3a4fdd3.jpg
Debby Hudson / unsplash

Малко история за този клас: той започна през зимата на 2010 г. с щедро дарение на семена от директора на CSULA MBRS, д-р Карлос Г. Гутиерес, който предостави закупуване на основно оборудване и консумативи, за да започне първият кръг от доброволчески опит въведете изследвания в Glendale Community College . През 2012 г., след три успешни кръга на бакалавърски изследвания, дял V и мениджърите на безвъзмездни средства по GAUSS осъзнаха важността на тази програма и финансираха най-необходимото оборудване за по-нататъшно развитие. Откакто е създадена програмата, има невероятно множество доказателства, показващи нейните ползи за нашите ученици.

До тук:

 1. Повече от 90 студенти са обучени по програмата.
 2. По-голямата част от учените, участвали в Chem. 298, се присъедини към изследователски групи в университетите при преместване.
 3. Четири от стипците в момента са записани в докторска степен. програми по химия и биохимия.
 4. Пет от стипците завършват MS по химия и биохимия.
 5. 35 От алумите избраха химията или биохимията като основна област на обучение и в момента завършват бакалавърска степен в реномирани четиригодишни университети.
 6. Студентите са представили оригиналните си творби на общообразователни, регионални, държавни и национални конференции.

Успехът на тази програма беше толкова ясна индикация за необходимостта от нейното институционализиране, че беше одобрено да бъде регистрирана като колеж курс, Chem. 298, през пролетта на 2015 г. Втората част от последователността, Chem. 299, е в процес на подаване в комисията по учебни програми и инструкции към GCC .

AS степента на физическите науки предоставя на студентите солидна основа на физическите науки с акцент върху химията, физиката, астрономията или науката за Земята. Програмата набляга на критичното мислене, анализа на данните и решаването на проблеми в своя подход към обучението. Студентите разбират и демонстрират научните закони и теории и техните приложения, в избрания от тях акцент.

Резултати от обучението по програмата

След завършване на тази програма студентите ще могат да сравняват и сравняват общия изпит по химически показатели, положен в Glendale Community College с националните норми за ефективност, докладвани от Американското химическо общество.

Всички курсове, използвани за удовлетворяване на специалността за степен на асоцииран изкуство, трябва да бъдат завършени с оценка "C" или по-добра.

Академичен календар

 • Семестриална система (16 седмици).
 • Есенният семестър започва в края на август.
 • Пролетният семестър започва в средата на февруари.
 • Лятна сесия (от средата на юни до средата на август.); заедно с краткосрочна зимна сесия от шест седмици в началото на януари.

Новите международни студенти, кандидатстващи директно от чужбина, могат да кандидатстват само за есенния или пролетния семестър. Краткосрочните сесии предлагат ограничено планиране на класове за „нови“ ученици и са най-подходящи за „продължаващи ученици“.

Изисквания за прием

Преписи и диплома за гимназията; минимум 2,0 или "C" средна оценка, ако се прехвърля директно от американски колеж или университет. TOEFL резултат минимум 45 на iBT, или IELTS „резултат на лентата“ от минимум 4,5 - ако английският не е вашият първи език за обучение. Също така, Формуляр за декларация за поддръжка и банково извлечение и лично есе от една страница. „Условен прием“ е достъпен за студенти без TOEFL или IELTS и прехвърляне от програма за езиково училище.

Крайни срокове за кандидатстване (за чуждестранни кандидати)

 • 1 юли за есенния семестър;
 • 1 декември за пролетен семестър;
 • [15 май за „Лятна сесия“ - лято само за студенти, които се „прехвърлят“ в САЩ с актуален и валиден формуляр I-20.]
 • Сроковете могат да бъдат гъвкави; моля, свържете се с Международната студентска служба за подробности.

Обучение и такси / Разходи за живот

 • Обучение и такси (Академична година 2020-21): $ 7,581 USD (редовно; два семестъра).
 • Очаквани разходи за живот извън кампуса: $ 13 000 USD.
 • Общи разходи за банково извлечение = $ 22 965 USD.
 • Забележка: горепосочените разходи подлежат на периодични / годишни промени. [Моля, планирайте бюджета си съответно].
 • Обучението / Таксите се заплащат на семестър при регистрация.
 • „Разсрочен депозит за обучение“ не се изисква.
 • Колежът предлага план за плащане на обучение всеки семестър.

За училището

Въпроси

Подобни курсове

 • Докторска степен по химия
  • Hesston, Съединени Американски Щати
 • Сътрудник по аналитична химия
  • Berkeley, Съединени Американски Щати
 • Сътрудник на науката в химия
  • Lynnwood, Съединени Американски Щати