GeniusQuest Film Academy

GeniusQuest Film Academy

GeniusQuest Film Academy

Представление

GeniusQuest TM Film Academy

GeniusQuest TM Film Academy предлага курсове за дипломи и сертификати в университета, които са специално създадени да ускорят вашата кариера в дигиталните медии и развлечения. Ние предлагаме вдъхновяваща и високоенергийна среда, в която ще бъдете наставлявани от практикуващи професионалисти в индустрията и ще си сътрудничите с връстници. Ще спечелите опит в реалния свят, играейки множество роли и изграждайки значими професионални връзки. Ще се научите, като правите и ще трансформирате креативността си в практически умения чрез практически, базирани в бранша проекти за портфолио, които ще покажат вашата работа пред бъдещите работодатели. В GeniusQuest TM Film Academy ще изпитате една от най-уникалните образователни общности в Югоизточна Азия с инструктори и връстници, които споделят вашата страст. Ние сме избор номер едно за амбициозните създатели на филми да учат филм в Югоизточна Азия.

Нашите водещи курсове

 • TQUK Ниво 5 Диплома в медийна продукция - Управление на филми (RQF)

16 месеца, пълен работен ден

 • TQUK Ниво 4 Диплом в медийната продукция - Управление на филми (RQF)

6 месеца, пълен работен ден

В GeniusQuest TM Film Academy ще научите нашия отличителен процес Creative Revolution TM за превръщане на креативността и интензивността в практическите умения, изисквани от конкурентния свят на индустрията за цифрови медии.

Ще режисирате, снимате и монтирате във високоенергийна среда, подготвяйки се за вълнуваща кариера във филмовото създаване, под ръководството на професионалисти от индустрията и подкрепящи преподаватели, които разбират какво е необходимо за успех.

Защо да изберете GENIUSQUEST TM Film Academy

Ето топ 10 причини, поради които утрешните режисьори избират GeniusQuest TM Film Academy:

 • Международно уважавани менторски режисьори
 • Курсове, предлагани изцяло или предимно на английски език
 • Квалификации за дипломи и сертификати на пълен работен ден, оценени в над 100 страни
 • Професионално производствено оборудване, следпроизводствени съоръжения, вътрешно студио и театрален филм
 • Съответно, практично и ценно за филмовото обучение
 • Професионални работни места и стажове за студенти с високи постижения
 • Съвместни, приятелски и приобщаващи учебни среди
 • Съсредоточете се върху екипната работа и уменията на хората за адаптивни и креативни създатели на филми
 • Поддържан индивидуален талант и креативност
 • Уникални места в кампуса, предлагащи ефектни фонове и живи контексти за студентски филмови проекти

Съсредоточете се върху документалното разказване

Студентите в GeniusQuest TM Film Academy се специализират в създаването на документален стил, за да се възползват от нарастващите възможности, представени от развиващите се дигитални медии и платформи за разказване на истории. В тази епоха, характеризираща се със социални медии, стрийминг мрежи и достъпно филмово оборудване, на пресечната точка на документалната и публична ангажираност се появяват нови иновативни начини за разказване на нефилтрирани истории. Настройката на всеки кампус на GeniusQuest TM Film Academy предлага на студентите уникален културен и социален контекст за представяне на местни проблеми и перспективи, като същевременно поддържат своя независим творчески и редакционен глас.

TQUK Одобрен център

GeniusQuest TM е одобрен TQUK център за програми от ниво 4 и ниво 5 в управлението на филмите.

TQUK е най-бързо разрастващата се организация за присъждане на Обединеното кралство (AO), призната от Службата за регулиране на квалификациите и изпитите (Ofqual) в Англия и правителството на Уелс. Като регулирана възлагаща организация Ofqual, всички квалификации TQUK гарантират, че отговарят на висок стандарт. TQUK предприема стъпки, за да гарантира, че всички центрове, които предлагат TQUK квалификация, получават необходимата подкрепа, за да предоставят възможно най-добрата услуга на своите учащи.

Квалификациите за TQUK са признати в над 100 страни по света, което отваря вратата към потенциалните регионални и глобални възможности за образование и заетост за завършилите дипломатическите програми на GeniusQuest TM .

Следващите курсове започват септември 2020 г.

Кариерни амбиции. Семейни обещания. Лично изпълнение. Какво чакаш? Научете повече за нашия вълнуващ образователен опит и практически курсове. Посетете се днес, за да получите информация за GeniusQuest TM Film Academy и как можете да научите филм в Югоизточна Азия.

128317_photo-1440404653325-ab127d49abc1.jpeg

Noom Peerapong / Unsplash

Научете създаването на филми в GeniusQuest TM Film Academy в Тайланд

За Ко Самуи, Тайланд

Разкошен с тропическа гора, ограден с палми, облицовани със златист пясък, заобиколен от пелуцидна, аквамаринова вода, Ко Самуи е втората най-популярна островна дестинация в Тайланд.

Разположен в Тайландския залив, той е на около 700 км южно от Банкок и на 80 км от южното крайбрежие на Тайланд. Третият по големина остров в Тайланд, той е най-големият в архипелаг от повече от 80 острова, който включва Национален морски парк Анг Тонг, рай за каяк и еднодневна екскурзия от Ко Самуи.

Достатъчно малък, за да бъде заобиколен за половин ден с мотор или с кола, този островен скъпоценен камък въпреки това разполага с толкова разнообразни плажове и занимания, че би било невъзможно да изпитате всичко за един ден. Плажовете на Chaweng, Lamai, Taling Ngam и Natien са оживени градски плажове с приказни курорти, международно признати ресторанти и забавления от световна класа. Заниманията около Ко Самуи включват йога инструктаж, обучение по муай тай, гмуркане, голф и дори курсове за готвене. Макар че има няколко по-тихи плажове, които са идеални за релакс, особено тези, които се отличават с някои от най-добрите петзвездни курорти в света, и някои, които излъчват чар от стария свят - като Bo Phut, който разполага с преустроени, стари китайски магазини - Ko Samui е оживено и вълнуващо място, което е разработило свой собствен стил на остров рай, като същевременно запазва голяма част от естествената си красота

Международното летище Самуи, едно от най-красивите и най-добре проектираните в съответствие с прекрасната си природна среда, се обслужва от редовни полети от Банкок, Куала Лумпур, Сингапур, Хонконг, както и редица градове в Китай.

Научете създаването на филми с GeniusQuest TM в Ko Samui - Парадизално преживяване

С белите си плажове, чисти морета, водопади, невероятни гледки, оживени градчета и красиви храмове, Ko Samui е наистина истински рай за създаване на филми. Освен това на студентите се харесват достъпното му настаняване и сравнително ниските разходи за живот.

GeniusQuest TM Film Academy се намира в сърцето на острова в Бо Пхут. Чрез партньорства с местни фирми, по-специално секторите за туризъм и хотелиерство, ние сме в състояние да предоставим на студентите възможности за създаване на филми, показващи естествената красота, историята на Ко Самуи, фолклор и култура.

GeniusQuest TM предлага на домашни и чуждестранни студенти следните редовни програми в кампуса Ko Samui:

 • TQUK Ниво 5 Диплома в медийна продукция - Управление на филми (RQF)
 • TQUK Ниво 4 Диплом в медийната продукция - Управление на филми (RQF)

Местоположения

 • Ko Samui

  Ko Samui, Тайланд

  Въпроси