Keystone logo
Georgetown University School of Continuing Studies

Georgetown University School of Continuing Studies

Georgetown University School of Continuing Studies

Представление

относно

Университетската гимназия по география (SCS) в Джорджтаун предлага програми за професионално и либерално образование, повече от 30 професионални сертификационни програми, обичайно и корпоративно обучение и обучение, летни школи и специални програми, както и единствената бакалавърска програма на университета.

Чрез сдвояване на опитни учени и практици с иновативно образователно програмиране SCS ви подготвя с уменията, необходими за успех в днешния развиващ се бизнес пейзаж.

Като студент в SCS, ще се присъедините към колективна и разнообразна академична общност, състояща се от:

 • Близо 300 военни студенти
 • 45 процента жени и мъже на цвят
 • Студенти от над 45 индустрии
 • Повече от 300 чуждестранни студенти, представляващи 75 националности
 • Студенти на възраст между 20 и 88 години

Мисия на SCS

Мисия: Да се ​​осигури образование от световна класа, основано на ценности, на разнообразен кръг от общности и лица през цялата им академична и професионална кариера; да се подобри пригодността за заетост и да се развият работните сили; и да допринесат за изграждането на гражданско мислещо, добре осведомено и глобално осъзнато общество.

Визия: Да превърнем живота и кариерата на различни обучаеми през целия живот, като осигурим достъп до ангажирано и персонализирано либерално и професионално образование за всички.

Нашият колектив

Проучете DC

Училището за продължаващи изследвания е разположено в сърцето на столицата на нацията. В класната стая ще научите от лидери в индустрията, ще се ангажирате с известни учени и ще си сътрудничите с връстници от цялата страна и по света. Наоколо ще намерите музеи, паметници, ресторанти и културни забележителности.

Научете без ограничения

Нашият най-модерен център в DC campus разполага с повече от 95 000 квадратни метра класна стая, офис и срещи с интегрирани технологии. Удобствата включват 30 класни стаи, 14 учебни зали за групи, 125 аудитория, дигитална медийна лаборатория и излъчващо студио, интерфейс параклис, библиотека, кафене и множество салони.

Свържете се с индустрията

Основен компонент на стратегическата визия на SCS е да използва силни партньорства и взаимоотношения с експерти и организации от местната общност. Нашият квартал в центъра е дом на стотици фирми и организации, представляващи широк спектър от отрасли и сектори, включително фирми за връзки с обществеността; журналистика, комуникации и медийни организации; спортни фирми; агенции за човешки ресурси; правителствени агенции; Не-правителствени Организации; и много други.

Акредитации

Акредитирано по EFMD EquisАкредитирано по AMBAАкредитирано по AACSB

Местоположения

 • Washington

  3700 O Street, N.W., Washington D.C. 20057, 20057, Washington

 • USA Online

  USA Online, Съединени Американски Щати

  Въпроси