Keystone logo
Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Gies College of Business at the University of Illinois Urbana-Champaign

Представление

Ние сме повече от бизнес. Нашите числа го доказват.

В продължение на повече от 100 години Gies College of Business умишлено е проектирал своите иновативни програми, водеща учебна програма и възможности за обучение чрез преживяване, за да даде възможност и да подготви студентите да превърнат големите идеи в смислени действия. Това се случва, когато студентите имат достъп до иновативни учебни инициативи, най-добри таланти на преподавателите, най-съвременни ресурси, силна репутация сред работодателите и изключителни възможности за работа в мрежа.

Днес факултетът на Gies подготвя повече от 6000 бъдещи бизнес лидери от цял свят, за да приложат целта си на практика и да осигурят трансформативно лидерство в глобалната икономика.

За нашето име

През 2018 г. възпитаниците Лари и Бет Гес дадоха своето име и невероятно подкрепящ подарък от 150 милиона долара на колежа - тъй като официално станахме Gies College of Business. Тази невероятна възможност подобрява основната ни мисия да осигурим образователно преживяване, което се простира извън бизнеса.

Като основател, президент и изпълнителен директор на Madison Industries, Лари пита нещо специално за своите служители, колегите си и себе си. Като научи лично колко е мощно да свързваш това, което прави всеки ден, с по-голяма цел, Лари сега моли другите да „намерят твоята причина“.

Дийн Джефри Р. Браун вярва, че нашето "защо" в колежа се засили, тъй като няколко диференциатора се оформят от щедрия дар на Лари. Първо, ние допълнително разширяваме учебната програма, посветена на намирането и изследването на иновациите в бизнеса. Второ, сега можем да осигурим още по-голям достъп до променящото се в живота бизнес образование. Трето, ние наемаме повече преподаватели и инсталираме необходимите ресурси, за да вдъхновим следващото поколение бизнес лидери.

Дипломирани програми в Gies

Независимо от вашата кариера, Gies Business има учебна програма за висше образование, която ви дава правилната комбинация от обучение в класната стая, практика и лидерство, за да постигнете специфичните си кариерни цели и да бъдете по-конкурентоспособни на пазара на труда. Имаме пълен набор от магистърски програми, предоставени по начин, който отговаря на вашите нужди.

Всички наши програми – от счетоводство до управление и финанси – ви предлагат възможности да изследвате различни бизнес функции, да научите критични умения за решаване на проблеми и да придобиете лидерски опит в реалния свят. Ще завършите, подготвени да добавите стойност от първия ден в кариерата, която предстои да изградите.

Местоположения

  • Champaign

    515 East Gregory Drive, IL 61820, Champaign

Въпроси