© Eli Haney, Northwest University photographer
Glen Oaks Community College

Glen Oaks Community College

Glen Oaks Community College

Представление

Добре дошли в Glen Oaks Community College . Радваме се, че избрахте GOCC да ви помогне да постигнете образователните си цели. Ще намерите невероятно посветен преподавател и персонал, които ще предоставят образователните възможности и услуги за поддръжка, които ще подобрят общото ви изживяване в Glen Oaks.

Можете да изберете от оферти за степен и сертификат, водещи или до пряка заетост в кариера, или до трансфер в две и четиригодишни институции. Като регионално акредитиран колеж, всички курсове за колеж са напълно прехвърлени както в държавни, така и в частни колежи и университети.

Колежът предлага много съоръжения и услуги за поддръжка, които да допълнят нашите инструкции. Те включват Комитетът за обучение, който обхваща библиотеката EJ Shaheen, Центъра за обучение и тестване и Центъра за дистанционно обучение; Фитнес / Уелнес център, предлаганите дейности, включващи лека атлетика, Общество за чест на Фи Тета Капа, Общество за чест на технологиите Epsilon Pi Tau, професионални и социални клубове, Студентско правителство и др.

Glen Oaks е разположен на красив сайт в подвижните хълмове на Sherman Township централно разположен в окръг Сейнт Джоузеф, Мичиган. Съоръженията са модерни и добре оборудвани с най-новите технологии и ресурси. Отвъд директното учебно пространство има учебни зони, фураж, атриум, физкултурен салон, социални зони и специализирани места за лабораторни и технологични предложения. Наскоро построените лаборатории за медицински сестри и здраве са на второ място по качество на дизайна и учебната среда. В допълнение, колежът откри 106 места за резиденция за студенти с 106 легла през есента на 2017 г.

Ученическото тяло на Glen Oaks отразява многообразието на региона и множеството индивидуални образователни цели. В GOCC ще имате възможност да развивате приятелства с съученици от всички сфери на живота и да се развивате както в професионален, така и в личен план.

Местоположения

  • Centreville

    Shimmel Road,62249, 49032, Centreville

    Въпроси