Groundschool London

Groundschool London

Groundschool London

Представление

За ICARUS Wings Разширено езиково обучение за екипаж на полета

ICARUS Wings е иновативен набор от авангардни курсове за езикови умения за всички летателни екипи, доставени от професионални инструктори в Groundschool London . Трите курса бяха съставени от опитен инструктор за лицензиране на полетни екипажи, член на Международната асоциация за гражданско въздухоплаване, с дългогодишен опит в областта на авиационното английски обучение с големи авиокомпании в Европа.

За разлика от други курсове за езикови умения, които се базират на класна стая, тези курсове са разделени както на тренировъчни, така и на тренировъчни тренажори FTD - Boeing 737-800 и Airbus A320 (от лятото). Предимството на тази структура е, че летателният екип може да научи езика, използван в авиацията сутрин, а следобед да го приложи на практика в рамките на 10,5 часа работа в симулатора. Този метод, базиран на десетилетия на проучвания в приложната неврофизиология на придобиването на втори език, ще увеличи кривата на обучение на ученика, което ще доведе до по-добри общи резултати.

Целта е до края на курса пилотите да са готови да преминат техния изпит за владеене на език по ИКАО с минимум ниво 4 (оперативно). За кабинния екипаж те ще получат валиден сертификат, посочващ езиковото си ниво, както в CEF, така и в Оксфорд / Кеймбридж. Пилотите ще получат сертификат за присъствие.

Трите курса, представени под ръководството на ICARUS Wings Advanced Language Proficiency за екипажа на полета, са:

  • FCL * Неуспешно издирване на изпити (езикова компетентност)
  • FCL * Подготовка на изпитите (владеене на език)
  • Английски за кабинния екипаж

* Лицензиране на полетния екипаж

За всеки курс студентите ще получат лично копие от използваната учебна програма. Пилотите също ще получат копие от "Test Your Aviation English". Всички учебници трябва да пазят.

Местоположения

  • London

    Tileman House, 129 Upper Richmond Road, SW15 2TX, London

Въпроси