Harvard Business School Online

Harvard Business School Online

Harvard Business School Online

Представление

Harvard Business School Online предлага уникален и силно ангажиращ начин за изучаване на жизненоважни бизнес концепции. Където и да сте в кариерата си - или в света - ние предоставяме образователни преживявания, които могат да ви помогнат да постигнете вашите лични и професионални цели.

Нашите обучаеми са съгласни. В неотдавнашно проучване на минали участници, проведено от City Square Associates, четири от пет заявиха, че HBS Online си струва инвестицията.

Защо? Според нашата общност от обучаеми, HBS Online:

 • Ускорява кариерата: 93% казват, че нашите програми ги оборудват с умения, които подкрепят тяхното резюме, докато всеки четвърти съобщава, че печели промоция или промяна в заглавието след завършване на курса по HBS Online.
 • Изяснява целите: 77% от обучаващите се казват, че HBS Online повишава яснотата на професионалното им бъдеще, от определянето дали е време за преминаване към нова област или индустрия, за да вземе решение за провеждане на магистърска степен по бизнес администрация.
 • Увеличава доверието: 90% съобщават, че се чувстват по-уверени в работата и по-удобни за вземане на бизнес решения. И тази увереност бе забелязана: 53% от респондентите са получили повече отговорност на работното място, след като са преминали онлайн курс по HBS.
 • Създава общност: 63% казват, че се чувстват така, сякаш се присъединяват към общност от съмишленици от сходни кариерни и образователни стремежи.

Нашият модел на обучение позволява това. Чрез предоставянето на професионалисти с образователен опит, който е базиран на случай, активен и социален, HBS Online ви поставя в обучителите на вземащите решения и ви моли да се справите с проблемите от реалния свят и да обсъдите и обсъдите с вашите колеги, за да постигнете решение ,

Преосмислихме онлайн бизнес обучение. Сега е време да повторите своята кариера.

Приемане

Допустимост за записване

 • 18 -годишна възраст
 • Владее английски език
 • Ангажирани да учат и да се ангажират с колеги участници по време на програмата

Онлайн приложение

Безплатно

Необходима е специална документация

Не

Стипендии и финансиране

Помощта за обучение е достъпна за програмата Credential of Readiness (CORe) , както и програмите за бизнес анализи , икономика за мениджъри и сертификати за финансово счетоводство. За да видите наличните опции за финансова помощ за тези програми, моля, вижте страницата „ Плащане и финансова помощ“ .

Статистика на възпитаниците

Препоръки на учениците

Местоположения

 • Cambridge

  Cambridge, Съединени Американски Щати

Програми

  Институцията предлага още:

  Въпроси