Keystone logo
© TESS
HEC Paris -  Executive Education

HEC Paris - Executive Education

HEC Paris -  Executive Education

Представление

HEC Paris - изпълнителен Образование: Обучение бизнес лидери за повече от век Концепцията за Grande Ecole първи път е въведена във Франция с цел предоставяне на френския индустриален, административен и военен елит със следдипломно обучение. Днес HEC Paris (висше търговско) се нарежда сред каймака на Grandes Ecoles и обучава студенти и бизнес лидери от всички сфери на живота, идващи от повече от 30 различни страни. HEC Paris е основана през 1881 г. от Парижката камара на търговията и промишлеността (РПМК), с цел обучение на студентите в управленската практика, за да се справят с нарастването на промишлеността и процъфтяващите финансовите пазари. През 2009 г. HEC Paris изпълнителен образование е класирана # 2 от цял свят за специално проектирани програми за срок от пул от 45 Top завършил бизнес училища. HEC Executive Образованието е # 5 от цял свят за всички програми изпълнителни образование, както и: тя се е преместила до шест места в света Класацията през последната година. HEC Paris - изпълнителен Образование Вашият успех е нашата амбиция. Нашето предизвикателство е да се срещне твоя. Нашият бизнес е да помогне на вас и вашата компания расте. A програма за обучение трябва да бъдат проектирани да отговарят на вашите амбиции, и нашето решение ви поставя точно в сърцето на процеса на обучение. В действителност, ние да си опит, да го добавите към тази на нашите преподаватели, експерти и представители на бизнес общността, и да създаде условията на взаимно учене. Искаме да осигурим стойност вместо само придобиването на знания. За да направите това, ние ще приеме три основни ценности в нашите курсове:

  • Директен достъп до "производители управление" По-конкретно, нашите програми се управляват от професори, които да провеждат научни изследвания и да публикуват своите резултати. Ние ви даде достъп до тази работа, за да ви помогне да се сдобият с нови прозрения в собствения си опит.
  • Водене на отворен ум Стъпка назад, преглед убежденията си и ги поставя в перспектива. Вземете разнообразието на другите участници и да расте като личност.
  • Тесни връзки с корпоративния живот В програмите за степен, вие реализират проекти на вашия собствен дизайн, отговарящи на вашите лични, както и на целите на вашата компания. Когато резултатите от проекта да доведе до нови пазари за вашата фирма или по-добри оперативни методи, възвръщаемостта на инвестициите е ясно за всички, за да се види! Предвид на френски, английски и китайски език, нашите академични степени програми, отворете записването програми и програми по поръчка се доставят във Франция и по целия свят. Самите програми за обучение са всички международно признати, или чрез акредитация или просто репутация. Има прочутата AMBA, Equis и AACSB тройна акредитацията. Но има също и Financial Times класацията които поставят HEC програми сред света най-добре: Trium Global Executive MBA, разработен съвместно с NYU Stern и Лондонското училище по икономика се класира на второ място в света, и HEC Paris е класиран номер едно European Business School, всички критерии, взети заедно.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Paris

    HEC Paris - Executive Education 1, rue de la Libération - 78351 Jouy en Josas cedex, , Paris

    Въпроси