Hennepin Technical College

Hennepin Technical College

Hennepin Technical College

Представление

Добре дошли в Hennepin Technical College (HTC). Избрахте една от най-достъпните академични институции в Минесота, която променя облика на работната сила и икономиката. Студентите имат достъп до отлични академични програми, които ги подготвят за търсенето и високо платените възможности за заетост. В допълнение към общото образование и учебния план за трансфер в Минесота (MnTC), HTC предлага образователни степени в над 45 програми като производство и инженерни технологии, практическа медицинска сестра, стоматологичен асистент и правоприлагане.

Нашите програми за техническо образование създават дългосрочни възможности за кариера. Заниманията се предлагат както през деня, така и през нощта в Бруклинския парк и кампусите Eden Prairie в допълнение към нашите виртуални образователни програми. Качеството на образованието в HTC се обогатява от неговите преподаватели, които са експерти в своите области. HTC обслужва нарастваща разнообразна студентска популация в грижовна среда. HTC е място, където персоналът и преподавателите знаят вашето име, говорят ви в коридора и най-вече се грижат за вас и вашия успех.

Създадохме динамични партньорства с училищните райони, законодателите и в частната индустрия. Тези партньорства подпомагат колежа с възможности за след средно образование (PSEO), записване, постоянство на студентите, завършване и наемане на работа. HTC поддържа непрекъснати отношения с нашите възпитаници. Нашите възпитаници остават активни в колежа, като се възползват от нашия кариерен център и възможности за учене през целия живот. Присъединете се към нас и ни оставете да запалим вашата кариера.

Hennepin Technical College - възпламеняваща възможност чрез напреднали технологии, лидерство и различни общности.

Местоположения

  • Brooklyn Park

    Brooklyn Boulevard,9000, 55445, Brooklyn Park

    Въпроси