Henry Ford College

Henry Ford College

Henry Ford College

Представление

wrjg

Хенри Форд колеж (HFC) е обществен двугодишен колеж намира в Диърборн, Мичиган. The Колеж, Създадена през 1938, Е акредитирана от Северен Централен асоциация на колежите и училищата и Комисията Мичиган на Колеж по акредитация. Училището първоначално е бил наречен Fordson Junior College, когато тя отвори врати през 1938. По-късно, Колежът прие името Диърборн Junior колеж през 1946. Стана Хенри Форд Community College през 1952 г., носи името на Ford търговска гимназия Хенри, който е затворен и неговите активи са прехвърлени на държавни училища съвет за образование на Диърборн. През май 2014 г. е преименуван на Колежа Хенри Форд колеж.

HFC е посветена на подготовката на учениците за бързо променящия се свят и на работното място, като предлага повече от 120 градуса сътрудник, кариера и трансфер на университетски програми. Освен това, колеж предлага бакалавърска степен по науки в Кулинарни и гостоприемство изследвания, както и 3 + 1 програми с университети партньори. HFC Също така е специализирана в потребителски обучение развитие на работната сила за бизнеса и индустрията. Колежът е акредитиран от Комисията за висше обучение. От основаването си през 1938 г., HFC е врата в продължение на хиляди студенти, които търсят достъпни, висококачествени след завършване на средно образование.

HFC предлага класове на два клона, разположени в Диърборн. HFCЕ основния корпус се намира на югозападния ъгъл на Ford Road и Evergreen, северно от кампуса на Университета на Мичиган-Диърборн. Източната Campus е дом на HFCЕ Мичиган Техническия образователен център (M-TEC) и сградата на състоянието на най-съвременните медицински сестри. Източен кампус се намира на Schaefer Road точно на север от Ротондата.

Местоположения

  • Detroit

    5101 Evergreen Rd. Dearborn, MI 48128, Detroit

    Въпроси