Keystone logo
Hong Kong Design Institute

Hong Kong Design Institute

Hong Kong Design Institute

Представление

Hong Kong Design Institute ( HKDI ) е водеща дизайнерска институция в VTC Group. Той осигурява висококачествено образование за култивиране на знания и професионализъм, подхранвайки нововъзникващите таланти, които са в основата на творческите индустрии в Хонконг.

С дългогодишен опит в образованието по дизайн, HKDI обединява силните страни на своите отдели по дизайн - Архитектура, Интериорен и продуктов дизайн, Комуникационен дизайн, Дигитални медии и Мода и Дизайн на изображения - за предоставяне на над 20 дизайнерски програми. Изключително гъвкав в артикулацията и напредналото образование, HKDI предлага на студентите тригодишна университетска степен Pathway от висша диплома до едногодишна бакалавърска степен, предлагана от реномирани университети във Великобритания.

HKDI възприема подход „мислене и правене“ чрез съвременната си учебна програма и активно сътрудничество с местни и международни академични и индустриални партньори. На студентите се предоставя възможност да придобият практически опит и да участват в глобални програми за обмен, за да разширят хоризонтите си, като същевременно повишат творческото си мислене и социалната чувствителност.

Динамична учебна среда

HKDI започна учебната 2010/11 година в своя всепризнат нов кампус в Тиу Кенг Ленг. Кампусът е посветен на осигуряването на най -динамичната учебна среда за качествено обучение по дизайн.

Качествени програми и поддръжка на студенти

Нашата учебна програма е разработена с принос от лидерите в индустрията, за да се гарантира нейната уместност и отзивчивост към развитието на индустрията. HKDI са гарантирани от Съвета на Хонконг за акредитация на академични и професионални квалификации.

Нашите студенти и възпитаници получават консултантски и помощни услуги за кариерно развитие. Чрез споразумения за артикулация с реномирани задгранични университети, HKDI висши дипломи могат да следват курсове за допълнително обучение на местно ниво и да достигнат квалификационни степени в рамките на една или две години.

Творчество в действие

Изчерпателните дизайнерски програми на HKDI включват дейности за развиване на вашето творческо мислене и умения за вземане на решения, културна чувствителност и глобална перспектива. Опитът HKDI се основава на подход „мислене и правене“, който ще ви позволи да развиете страстта си към дизайна, като същевременно предавате уменията и знанията, необходими за успеха.

Ценен избор за успех

Дизайнът може да ви предложи възнаграждаваща и пълноценна кариера. Очакваме с нетърпение да бъдете член на семейството HKDI .

Местоположения

  • Hong Kong

    Hong Kong Design Institute 3 King Ling Road, Tseung Kwan O, New Territories, , Hong Kong

    Въпроси