Hong Kong Institute of Vocational Education

Hong Kong Institute of Vocational Education

Hong Kong Institute of Vocational Education

Представление

Като член на VTC Group, Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) е водещият доставчик на професионално и професионално образование в Хонконг, ангажиран да отглежда професионалисти, ценени от индустриите. IVE се развива в тандем с икономическото развитие на Хонконг, изграждайки компетентна и иновативна работна сила, необходима в икономиката на знанието.

Отлични съоръжения

За да се обогати учебният опит на студентите по IVE, са създадени съоръжения с индустриални стандарти, които да симулират средата на работното място. Нашите лаборатории и центрове се обновяват редовно, за да бъдат в крак с най -новите тенденции в индустрията.

Преподаване на върхови постижения

Нашият висококвалифициран преподавателски екип притежава солиден опит в индустрията. С нашия уникален подход „Мисли и направи“ нашите учители предават балансирани академични знания и практически ноу-хау, необходими на действителното работно място, от съществено значение за професионалния успех.

С прилагането на програми за развитие на персонала преподавателският персонал остава в течение на пулса на развитието на индустрията. Учениците могат да научат от своите учители най-актуалните знания и да бъдат оборудвани с компетенции за бъдещото си развитие.

Силна индустриална мрежа

IVE се стреми да изгради дългосрочно индустриално партньорство в подкрепа на планирането на курсовете и дизайна на учебните програми. Индустриалната подкрепа също е под формата на интерактивни учебни дейности, възможности за привързаност към индустрията и назначаване на работа.

Обещаващо бъдеще

Нашите студенти постоянно получават множество награди и стипендии, свидетелства за техните академични постижения и изключителни постижения. Над 300 стипендии се предоставят от корпорации, професионални организации и ентусиасти.

Характеристики на кампуса

Студентите, влизащи в програма IVE, ще открият обогатяващ и забавен учебен живот. Нашите 9 IVE кампуса създават интерактивна учебна среда за учениците, за да развият страст към ученето и да развият своите интереси и таланти чрез различни спортни и културни дейности.

Кампусите на IVE на цялата територия са напълно оборудвани с основни съвременни съоръжения, за да подготвят студентите за добре закръгления живот в кампуса. Всеки кампус беше специално изграден със специализирани съоръжения за студенти от различни дисциплини, за да придобият ноу-хау и практически умения в избраните от тях области.

    Местоположения

    • Hong Kong

      VTC International Development Office 14/F, VTC Tower, 27 Wood Road, Wan Chai, , Hong Kong

      Въпроси