Hudson County Community College

Hudson County Community College

Hudson County Community College

Представление

относно Hudson County Community College

Hudson County Community College е публичен, всеобхватен градски общностен колеж, който се ангажира да предлага висококачествени програми, които са достъпни, достъпни и ориентирани към общността. Студентите в HCCC могат да следват курсове в два кампуса, като и двата са разположени в непосредствена близост до центровете на обществения транспорт.

Колежът обслужва жителите и бизнеса на окръг Хъдсън, един от най-гъсто населените и етнически разнообразни райони на Америка. Нашето студентско тяло отразява състава на окръг Хъдсън, като малко повече от 50% са от латиноамерикански произход, около 16% афро-американци, 11% бели и 8% азиатско-американци/тихоокеански островитяни. Повече от една трета от студентите на HCCC са родени извън Съединените щати и са посочили почти 105 различни държави като свои места на раждане. Шестдесет процента от студентското тяло на колежа са жени.


Семестърът през есента на 2011 г. започна с рекорден брой записани над 9400 студенти, 97% от които търсят дипломи. Студентите от HCCC взимат повече кредитни часове на семестър от всякога и по отношение на еквивалентите на пълно работно време колежът сега се нарежда като осмият по големина обществен колеж в Ню Джърси. През май 2011 г. колежът имаше най-големия си випуск в историята — повече от 1000 студенти!

142813_pexels-photo-3776852.jpeg

През последните няколко години HCCC създаде безпрецедентен растеж в своите предложения за курсове, създаде централна програма за консултиране, реорганизира студентските дейности и правителствените програми и разшири броя и качеството на своите съоръжения. В допълнение към дневните и вечерните курсове, колежът вече предлага обучение седем дни в седмицата и предлаганите от него онлайн курсове са напълно реализирани.

HCCC е напълно акредитиран от Комисията по висше образование на Асоциацията на колежите и училищата в Средните щати. Други акредитации включват Комисията за технологична акредитация на Съвета по акредитация на инженерните технологии; Комисията за акредитация на Националната лига за медицински сестри; и Комитета по акредитация на респираторни грижи.

Hudson County Community College отдавна е известен със своя Институт по кулинарни изкуства. Наградената национално призната учебна програма CAI е една от само двете програми в региона на Ню Йорк, които са акредитирани от Комисията по акредитация на Американската кулинарна федерация. Студентите от CAI могат да следват различни сертификати от един семестър до една година, както и двугодишни асоциирани степени. Споразумение за артикулация с университета Fairleigh Dickinson позволява на студентите от CAI да получат бакалавърска и магистърска степен, докато все още учат в помещенията на HCCC Culinary Arts Institute. CAI също така предоставя както сертификати, така и AAS програми по управление на хотелиерството.

Отделът за общностно образование на HCCC работи съвместно с CAI и в партньорство с редица местни общностни групи, за да осигури обучение, подготовка за работа/инструкции за житейски умения и сертификационни изпити, за да помогне на жените и техните семейства да постигнат самодостатъчност и да живеят пълноценен и продуктивен живот.

Центърът за бизнес и индустрия на колежа (CBI) е посветен на осигуряването на общността на окръг Хъдсън с квалифицирана и образована работна сила, която ще позволи на района да просперира и разработва и предоставя образователни класове и програми, за да отговори на нуждите от обучение на бизнеса, организациите и лица.

В допълнение към предлагането на една от най-обширните програми за финансова помощ, фондацията Hudson County Community College предоставя стипендии за заслужаващи студенти. Фондацията HCCC е предоставила 1,25 милиона долара стипендии на повече от 1000 студенти.

Разгледайте HCCC

Докато обмисляте Hudson County Community College (HCCC), ще ви хрумнат две думи: академични постижения. Предлагането на висококачествено образование е нашият основен приоритет в HCCC. Две други думи обаче също ще ви дойдат на ум, докато изследвате HCCC: удобство и достъпност. Нашият красив градски кампус на Journal Square (основният ни кампус) е удобно разположен в сърцето на окръг Хъдсън, на по-малко от 20 минути от Ню Йорк и международното летище Newark Liberty, и е лесно достъпен чрез PATH, влак или автобус. След като сте в кампуса, ще видите колко лесно е да се придвижвате. Нашите четири сателитни кампуса са стратегически разположени в целия окръг Хъдсън, така че независимо къде се намирате, имате достъп до нашите кампуси и програми.

Посещавайте колеж по график

В HCCC ви улесняваме да спечелите своя сертификат или степен, като предлагаме повече от 300 дневни, вечерни и уикенд кредитни и некредитни курсове, които отговарят на вашия график и бюджет. Нашите класове са малки, със средно съотношение 18:1 ученик/учител за гарантирано индивидуално внимание. Ако идването в кампуса ви е трудно, ние предлагаме и онлайн курсове за дипломи. Каквото и да изисква вашият начин на живот, ние ще ви помогнем да настроите график, който работи в рамките на вашата времева линия, вашия бюджет и вашия живот.

Най-хубавото е, че в HCCC можете да избирате от повече от 60 програми за дипломи и сертификати, включително нашите водещи кулинарни програми и програми за медицински сестри. Много от нашите ученици избират да продължат образованието си след завършване на HCCC; както Fairleigh Dickinson University, така и New Jersey City University приемат прехвърляне на студенти от HCCC към техните четиригодишни и магистърски програми, като и двата предлагат пакети със стипендии.

Достъпност и гъвкавост

Знаем колко скъпо може да бъде висшето образование, но смятаме, че ще откриете, че HCCC е най-добрата стойност за вашите пари. Ще бъдете приятно изненадани да научите, че HCCC има достъпно обучение в района. А знаете ли, че 80 процента от редовните ни студенти получават финансова помощ? Нашите опитни консултанти работят с всеки студент поотделно, като помагат в намирането на пакети с финансова помощ, работа на непълен работен ден и стипендии, за да облекчат разходите за следване в колеж. Ние също така предлагаме специална помощ за обучение и/или освобождаване от права за ветерани и безработни. Искаме да сме сигурни, че всеки, който желае да присъства на HCCC, не може да си позволи да не присъства на HCCC.

След като проучите HCCC, ще видите, че това очевидно е първият избор за вашето образование.

Местоположения

 • Jersey City

  70 Sip Avenue, 07306, Jersey City

 • Union City

  4800 John F. Kennedy Boulevard, 07087, Union City

  • Union City

   Online, 07087, Union City

   Въпроси