Institute of Child Education and Psychology

Institute of Child Education and Psychology

Institute of Child Education and Psychology

Представление

Добре дошли в онлайн обучението. Добре дошли в ICEP Europe .

73628_AboutUs.jpg

ICEP Europe е надежден източник за онлайн продължаващо образование и професионално развитие за преподаватели и съюзнически професионалисти, които работят с деца и млади хора. Специализирани в психологията и специалните нужди, нашите курсове са разработени и преподавани от водещи практици в техните области. Нашата цел като организация е да съдействаме на всички деца да достигнат пълния си потенциал чрез висококачествено продължаващо професионално развитие.

Всичките ни курсове се предлагат чрез удобна за потребителя и най-съвременна технология, която ви контролира кога и къде решите да учите. Нашите курсове имат практическа насоченост и насочват реалните проблеми, пред които са изправени преподавателите. Използвайки най-новите изследвания, ние ускоряваме най-новата информация в класната стая. ICEP Europe се ангажира с високи постижения в образованието; нашият ангажиран персонал и новаторската онлайн среда за учене ни позволяват да предоставим качествено образование, което е различно.

Нашите университетски курсове имат обучение от световна класа, силна акредитация и сътрудничество и ще ви дадат специализирана квалификация по специални образователни потребности. Изградете своята дълбочина на експертни познания, своята увереност и компетентност с един от нашите курсове в партньорство с University of East London или Hibernia College.

73630_AboutUs2.jpg

Представете си, че се запишете в клас, който отговаря, когато отговаря на Вашия график и се вписва в натоварения ви стил на живот. Представете си, че имате достъп не само до огромен резервоар за текущо проучване и мислене в тематичната област, но и да имате инструктор, който да ви води и да ви улеснява, докато научавате какво трябва да научите със своето темпо. Представете си, че това се случва във вашия дом, в офиса или на всяко място с достъп до Интернет.

ICEP Europe предлага гъвкави решения за онлайн обучение, които са съобразени с индивидуалните нужди на хората, изправени пред предизвикателствата на работа с деца и млади хора днес. Курсовете на ICEP Europe демотифицират, но остават верни, на най-новата наука в тази област и предлагат практични и уместни решения. Те са разработени за всеки, който има нужда да научи доказани методологии, за да се справи с индивидуалните ситуации в работния си ден или домашното си положение.

Местоположения

  • Kildare

    ICEP Europe, Unit K2, Maynooth, Co. Kildare, W23 T3C7 Maynooth Business Campus, , Kildare

Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси