Keystone logo
Institute Of Technical Education

Institute Of Technical Education

Institute Of Technical Education

Представление

В ITE се стремим да направим обучението едновременно приятно, но същевременно подходящо за бъдещата ви кариера. Правим това, като пренасяме бъдещото ви работно място в нашите кампуси. И тъй като преходът от училище към кариера е голям, ние се опитваме да го направим по-плавен, като проектираме нашите курсове, имайки предвид вас.

ITE предлага близо 100 курса в три модерни колежа. Тези курсове са групирани в кариерни клъстери - приложни и здравни науки, бизнес и услуги, дизайн и медии, електроника и информационни технологии, инженерство и хотелиерство. Нашата индустрия признати сертификати в тези области на умения са помогнали на завършилите и възрастните обучаеми да се радват на по-добри перспективи за работа и кариерно развитие.

Освен курсове на ниво Nitec и по-високо ниво Nitec, ние предлагаме и курсове на ниво Диплом. Сега имаме три курса за техническа диплома в партньорство с престижни чуждестранни институции и 24 ITE дипломи за работа, разработени и проведени от нашите индустриални партньори и ITE.

За да осигурим повече Pathways и по-широк избор за прогресиране на уменията, ние увеличихме спектъра на курсовете по-висок Nitec и броя на курсовете за стаж. Също така направихме възможно тези, които демонстрират интерес и склонност да се присъединят към курс чрез нашето упражнение за ранен прием. Направихме всичко това, за да могат новите студенти и завършилите ITE да очакват да подобрят своите умения, независимо от стиловете на обучение.

Местоположения

  • Singapore

    Singapore, Сингапур

    Въпроси