International Programs at Tufts University

International Programs at Tufts University

International Programs at Tufts University

Представление

За Туфтове

Tufts е лидер в американското висше образование, отличаващ се с успеха си като среден университет, който се отличава с научни изследвания и предоставя на студентите личен опит. Нашата уникална комбинация от научни изследвания и свободни изкуства привлича студенти, преподаватели и персонал, които процъфтяват в нашата среда на любопитство, креативност и ангажираност.

Мисия

Tufts е изследователски университет, съсредоточен върху студентите, посветен на създаването и прилагането на знания. Ние се ангажираме да осигурим преобразуващ опит за студенти и преподаватели в приобщаваща и съвместна среда, където креативните учени генерират смели идеи, правят иновации в лицето на сложни предизвикателства и се отличават като активни граждани на света.

Визия

Да бъдеш иновативен университет на творчески учени в широк кръг училища, които имат дълбоко въздействие един върху друг и на света.

За международните програми и партньорства

Ние предлагаме най -иновативните, динамични програми, налични днес. Ние вярваме, че най -добрият начин да научите език или култура е да го живеете. В допълнение към богатия график на екскурзии, които запознават студентите с Бостън, силна жилищна програма за живот и широки възможности за културен обмен, Tufts предлага непобедим факултет.

Факултет

Всички членове на нашия факултет са професионални преподаватели по английски език с богат опит в преподаването на английски като втори език. Нашите класове по английски се преподават от специализирани инструктори, които използват въображението и опита си, за да увеличат максимално учебния потенциал на всеки ученик. Програмите за английски език Tufts са иновативни по начина, по който комбинират материалите за класната стая с реалния опит.

Извънкласни програми

Учебното време се допълва от множество дейности в реалния свят, които ви помагат да живеете езика, докато го изучавате. Ще говорите и използвате езика всеки ден, което е естественият начин да подобрите способностите и увереността си. От ангажиращи класове до вълнуващи екскурзии и вечерни дискусии за американския живот и обичаи, ние ви помагаме да научите езика и културата, която е Америка.

Местоположения

  • Medford

    200 Boston Ave Medford, MA 02155, 02155, Medford

  • Boston

    274 Tremont Street, 02111, Boston

    Въпроси