ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Представление

Ние сме в бизнеса от 17 години и предлагаме на 13 до 18-годишните балансирано лятно изживяване на обучение, забавление и култура, където учениците могат да растат в насърчителна и подкрепяща среда, докато се забавляват и създават нови приятели от цял свят свят.

ISSOS е създаден с една ясна мисия: Да създаде безопасно място за хората да учат и да растат. Като такава, ние предоставяме добре балансирана, контролирана лятна програма, при която студентите избират академични и избираеми часове, за да отговарят на техните нужди и по-широки интереси. Ние предлагаме на нашите студенти възможността да изживеят лятното приключение за цял живот, където акцентът е върху личната безопасност и благополучие, качествено индивидуално обучение и уникален международен опит.

65516_Untitled.jpg

Местата на нашите летни училища са внимателно подбрани заради техните безопасни, стимулиращи и вдъхновяващи кампуси. Историческите и културни места на Сейнт Андрюс и Йейл позволяват на студентите да изпитат живота в тези изключителни университети в сигурна среда. Посещавайки ISSOS , студентите имат възможност да изпитат Обединеното кралство и САЩ като място за живот, обучение и работа.

ISSOS е компания, ръководена от ценности, предлагаща образование, ориентирано към стойността, където ние се стремим да предоставяме най-качествените програми на най-безопасните места, водени от вдъхновяващ екип. Приветстваме студенти от над 80 националности, създаващи международно семейство, където приятелствата обхващат целия свят и продължават дълго след лятото.

Какво прави ISSOS различно?

 • Висококачествени програми, някои от които са изключителни за ISSOS
 • Добре дошли студенти от над 80 националности
 • 40% от учениците се връщат година след година
 • Приемаме само 10% от всяка националност, осигурявайки истински международен опит
 • Летният персонал е експерти в своята област, от напълно квалифицирани преподаватели по английски език до PGA Golf Pros
 • Ние сме бизнес, ръководен от стойности, с 6 ценности в основата си, които преминават през всичко, което правим

Хора и ISSOS

В ISSOS се гордеем, че използваме само висококвалифициран и мотивиран персонал. Всички наши учители са внимателно подбрани за тяхната квалификация, опит и опит и носят със себе си енергия и ентусиазъм за преподаване и общуване с млади хора, както в нашите академични, така и в извънкласни програми. Съотношението между служители и ученици е 1: 5, а класовете са умишлено малки, за да се осигури индивидуално внимание и персонализирани инструкции.

Освен че осигуряват висококачествени академични стандарти за нашите летни студенти, нашите учители са и жители на общежития и са подкрепени от съветници, които действат като модели за подражание и се грижат за благосъстоянието на нашите ученици. Успехът на нашите летни програми се основава на отдадеността и ентусиазма на нашите учители и съветници и тяхната обща цел да превърнат ISSOS в наистина уникално и вълнуващо преживяване за всеки ученик.

Местоположения

 • Saint Andrews

  University of St Andrews St Katharine’s West 16 The Scores, KY16 9AX, Saint Andrews

 • Cambridge

  The Old Schools, Trinity Ln, CB2 1TN, Cambridge

 • Saint Andrews

  Saint Andrews, Великобритания

  Въпроси