Keystone logo
Italian Academy Основна година в изкуството, модата и дизайна
Italian Academy

Основна година в изкуството, модата и дизайна

Syracuse, Италия

9 Months

Английски език, Италиански

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

На територията на колежа

Представление

Добре дошли на прага на емблематичното образование в областта на изкуството, модата и дизайна в оживения пейзаж на Италия. Нашата международна програма за фондации е вашата врата към овладяването на света на дизайна и архитектурата в престижните институции на Италия.

Основни причини да се присъедините към направлението "Изкуство, Факултет" & Design в програмата на Международната фондация

# 1 – Академични постижения

Програмите по изкуство, мода и дизайн в италианските университети са световноизвестни със своите новаторски изследвания и авангардна философия.

# 2 – Практически опит

От класическите и ренесансовите художници до съвременните майстори на модата - Италия е чудна страна на изкуството, в която можете да се насладите на вълнуващо преживяване. Потопете се дълбоко в богатия гоблен на изкуството, историята и културата на Италия, предоставяйки цялостно образователно преживяване. Учете в самото сърце на художествените чудеса, което дава възможност за уникална работа на терен и проучване.

# 3 - Изработен специално за вас

Нашата програма за основи преодолява различията в образованието, като гарантира, че чуждестранните студенти са добре подготвени за напреднало обучение по изкуство, мода и дизайн в Италия. Потопете се дълбоко в богатия гоблен на изкуството, историята и културата на Италия, осигурявайки цялостен образователен опит.

Подготовка за приемния тест

Ние гарантираме, че студентите са добре подготвени за приемните тестове в италианския университет, като по този начин увеличаваме шансовете им да си осигурят място в желаната от тях институция.

Опитният факултет

Учете се от опитни преподаватели, които разбират нюансите на италианската инженерна образователна система и са отдадени на успеха на студентите.

Езикова поддръжка

Докато курсовете се преподават на английски език, ние предлагаме уроци по италиански език, за да обогатите опита си и да ви помогнем да усвоите.

Приемане

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси