ITTI High Tech Institute

ITTI High Tech Institute

ITTI High Tech Institute

Представление

Нашият образователен метод

В момента, благодарение на технологичните иновации и трансформацията на пазара на труда, е наложена по-малко твърда и по-активна методология на обучение. Следователно, едно от тях, ученето чрез правене, позволява естественото придобиване на предприемачески умения.

Тази методология предлага учене чрез правене, развиване на умения в практически контекст, за да се разбере как да се реши проблемът (обучение, базирано на проблеми) и как да се приложи чрез комбинация от идеи в среда за сътрудничество (стаи за разбивка и уикита).

Комбинацията от гореспоменатата методология заедно с организирането на събития, свързани с програмата за обучение, като излъчвания на TwitchTv или предоставяне на практики в GitHub, обединява две основни и изключителни характеристики на ITTI: възможността да бъдете официално сертифицирани от производител благодарение на нашите Bootcamps и, следователно, преподавателски екип, акредитиран и одобрен от споменатите производители в допълнение към техния забележителен професионален опит като еталон в сектора.

Обучавайте по всяко време и на всяко място, защото от института ITTI предоставяме на ваше разположение най-съвременна среда за обучение: Виртуален клас (стрийминг). По време на процеса на обучение ще имате подкрепата както на учителя, така и на целия персонал на ITTI, за да ви мотивират, да отговарят на въпросите ви и да ви помагат, извършвайки необходимите последващи действия, за да можете да постигнете целите, които сте си поставили.

Статистика

 • +4290 студенти, записани в нашите програми
 • +195 страни на произход
 • +198 споразумения за обмен с бизнес училища по целия свят

  Приемане

  Местоположения

  • Calle del Marqués de Urquijo,36, 28008, Madrid

  Въпроси