Keystone logo
Jul academy

Jul academy

Jul academy

Представление

Кои сме ние: Jul academy Италия

Jul academy е италианска музикална институция, която е специализирана в предоставянето на най-високо ниво на музикално образование на страстни студенти по целия свят. С над 15 години опит в областта, ние усъвършенствахме нашата учебна програма, за да предложим значителни предимства на студентите, когато се впуснат в избраната от тях музикална кариера.

ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ, ПЕРСОНАЛИЗИРАНО И АКРЕДИТИРАНО

ИТАЛИАНСКО МУЗИКАЛНО НАСЛЕДСТВО

Jul academy е базирана в Италия. Италия играе важна роля в историята на европейската музика. Много музикални инструменти, като цигулка и пиано, са изобретени в Италия. Музикалната гама, изкуството на операта и много музикални термини, като сонет, концерт, квартет, също са родени в Италия.

ПЕРСОНАЛИЗИРАНО ПРЕПОДАВАНЕ И УЧЕНЕ

Нашите класове са малки. Съвети и подкрепа са достъпни на всички етапи от всеки курс, като ви предоставят възможности да приспособите собственото си обучение към вашите лични нужди.

ЕКСПЕРТНИ ПРЕПОРЪЧИТЕЛИ

Преподавателите в Jul academy са не само фантастични учители, но също така и много опитни играчи, изпълнители и предприемачи в музикалния бизнес сами по себе си, внасяйки уникална представа за изграждането на кариера в музикалната индустрия.

КАЧЕСТВО И АКРЕДИТАЦИИ

Jul academy е професионален център на RSL, изпитен център на London College of Music и е издала повече от 200 сертификата на студенти.

ИНСТИТУЦИОНАЛНА ПЛАТФОРМА ЗА ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ

Нашите онлайн студенти могат да се възползват от нашата институционална платформа за обучение. Всички учебници, записани уроци и упражнения ще бъдат достъпни при поискване във виртуалната класна стая.

КВАЛИФИКАЦИИ И АКРЕДИТАЦИИ

Jul academy е посветена на предоставянето на най-висококачествено музикално образование на нашите ученици. Нашият факултет се състои от висококвалифицирани и опитни музикални професионалисти, които притежават дипломи от престижни музикални институции.

Освен това сме акредитирани от водещи музикални организации, като RSL UK и London College of Music, което гарантира, че нашата учебна програма и съоръжения отговарят на най-високите стандарти в музикалното образование. С нашия ангажимент за отлични постижения както в образованието, така и в представянето, нашите възпитаници са добре подготвени за успешна кариера в музикалната индустрия.

НАШИТЕ ОНЛАЙН МУЗИКАЛНИ ПРОГРАМИ:

Предлагаме висококачествени музикални курсове в нашия кампус в Италия и онлайн за международни студенти. Нашата цел е да предоставим на международните студенти същото ниво на образование, което предлагаме в нашия кампус, използвайки опита, който сме натрупали в продължение на 15 години в сектора на музикалното образование.

Нашите курсове са достъпни на нашата онлайн платформа, включваща преподаватели на живо, които приспособяват уроците към индивидуалните нужди на всеки ученик. Нашата цел е да помогнем на учениците да постигнат своите музикални и образователни цели чрез нашите гъвкави, но строги методи на обучение. Тези методи са доказано успешни по целия свят и са достъпни за студенти от всички нива, осигурявайки удовлетворение за всички, които кандидатстват.

Посетете нашия уебсайт тук и открийте всички наши програми.

Местоположения

  • Rende

    Via Sandro Botticelli 11,, 87036, Rende

Въпроси