Keystone logo
© K-State College of Education
Kansas State University

Kansas State University

Kansas State University

Представление

Като най-голямата подготовка на учители в щата, Колежът по образование към Kansas State University демонстрира способността да отговори на нуждите на световния пазар, като предлага комбинация от начални и напреднали степени, които подготвят хора от всички географски области, социално-икономически произход и култури за преподаване. С дългогодишен опит в работата с международни студенти от цял свят, висококвалифицирани преподаватели с опит в английския като втори език (ESL) ще подготвят носители на испански, китайски, японски, френски и немски език за лицензиране на учители. Студентите могат да очакват да излязат от програмата с уменията, необходими за превъзходство в класната стая и извън нея. Нашият сертификат за завършено обучение по преподаване и учене (TELRN) е чудесно място за хора, които променят кариерата си, да започнат своя път да станат учители по световни езици.

Тази програма предоставя на хората необходимите практики и теория за преподаване на американски студенти в Съединените щати. Само с още един семестър курсова работа след завършване на сертификата, заинтересованите кандидати могат да завършат магистърска степен по учебен план и обучение с концентрация по съвременни световни езици. Докторът на науките in Curriculum & Instruction е предназначен за напреднали висшисти, които искат да се съсредоточат върху образователни изследвания на местно, национално или международно ниво.

Присъединете се към нас и станете част от вълнуващия глобален импулс, който K-State създава в областта на обучението на учители по световни езици!

Визия, мисия и концептуална рамка

Нашата визия:

„Подготовка на учителите да бъдат знаещи, етични, грижовни вземащи решения за разнообразен и променящ се свят.“

Нашата мисия се изпълнява чрез:

 • предоставяне на примерни инструкции на студенти на бакалавърски и магистърски нива;
 • производство, интерпретация и разпространение на звукови и полезни изследвания и стипендии;
 • лидерство, сътрудничество и обслужване в рамките на професията;
 • и насърчаване, разбиране и празнуване на многообразието.

акредитация

Нашият колеж възприема акредитацията като основно средство за гарантиране на професията, че отговаряме на нейните най-високи стандарти.

 • Министерство на образованието на Канзас (KSDE)
 • Национален съвет за акредитация на обучението на учители (NCATE/CAEP)
 • Съвет за акредитация на консултиране и свързани образователни програми (CACREP)
 • Съвет за акредитация на подготовката на преподаватели (CAEP)

Характеристики на кампуса

Kansas State University е система от четири кампуса, която цени всяко парче от пъзела. Всеки кампус има свои собствени силни страни и връзки, които се вписват идеално в нашия университетски чадър. Научете повече за всеки от нашите уникални кампуси по-долу.

Манхатън

Основният кампус на K-State се намира в „Малката ябълка“ и процъфтява в своята оживена атмосфера на колежански град.

Кампусът в Манхатън обхваща повече от 2320 декара, включително селскостопански и изследователски съоръжения.

Манхатън има население от повече от 56 000 души и се радва на страхотни отношения със семейството на K-State.

Този кампус е разположен в съседство с Форт Райли, голяма армейска инсталация и сътрудничи на много проекти, насочени към военните.

Националното съоръжение за био и агрозащита на Министерството на вътрешната сигурност се изгражда в близост до кампуса.

Олате

Разположен в Канзаския бионаучен парк, кампусът Olathe предоставя директен портал, свързващ мощните изследователски възможности на университета с района на Голям Канзас Сити и извън него.

Най-новият кампус на K-State, Olathe отвори врати през 2011 г.

K-State Olathe се фокусира върху разширяване на образователния и икономически растеж на региона, особено за професионалисти, работещи в района на метрото. Този кампус улеснява много партньорства между изследователи и компании, разработващи технологии за нуждите на индустрията по целия свят.

K-State Olathe също така разширява експертния си опит към лидерите на K-12 чрез образователни програми за здравето на животните, безопасността на храните и сигурността на храните.

солна мина

Тази професионална учебна среда е изградена върху теория, изследвания и приложение в индустрията, всичко това в атмосфера на малък кампус, разположен в Салина, Канзас.

Кампусът в Салина е особено известен със своята авиационна програма от световна класа. Най-съвременният център за студентски живот, открит през 2009 г., включва пълноразмерно баскетболно игрище и различни зони за бягане и фитнес.

Този кампус е един от първите и малкото университети в нацията, които предлагат бакалавърска степен по безпилотни летателни системи и машинно обучение и автономни системи. Салина, град с близо 48 000 жители, предлага достъп до повече от 600 акра парк и годишния фестивал Smoky Hill River.

в световен мащаб

K-State Global Campus предоставя образователните възможности на университета на студенти, които искат да учат онлайн или от разстояние.

Глобалният кампус е дом на K-State Online, който предлага повече от 100 онлайн кредитни програми, включително бакалавърски, магистърски, докторски, сертификатни и второстепенни програми.

Започвайки през 1966 г., когато преподавателите пътуват из щата Канзас, за да преподават, K-State Online сега достига до студенти във всички 50 щата и 41 държави. K-State Global Campus също предлага некредитно обучение и програми както лично, така и онлайн, които водят до сертифициране, потвърждение на завършеното или часове за продължаващо обучение в различни области.

Повече от 3000 обучаеми завършиха некредитни програми онлайн чрез Global Campus през 2020 г.

  Приемане

  Присъединете се към общност от хора, които създават различия, решават проблеми, мечтатели до късно и рано сутрин. Бъдете следващият, който ще промени играта. Бъдете следващата дива котка.

  Как да кандидатствам

  • Прегледайте изискванията за прием, изпратете кандидатурата си и направете следващата стъпка към вашата диплома.
  • Уведомете ни от какво се интересувате и незабавно получите достъп до обобщение за изтегляне на всичко, свързано с K-State.
  • От събития в кампуса до персонализирани индивидуални посещения, ние сме готови да разгънем лилавия килим за вас.

  Документи за кандидатстване

  Попълнете всички задължителни раздели и качете документи или медии във вашата онлайн кандидатура, както са поискани. Не изпращайте документи по имейл или по пощата до висшето училище (освен ако не получите заявка).

  Очаквани разходи за посещение за международни студенти

  Информацията за прогнозните разходи показва текущите минимални прогнозни средства, които международен кандидат трябва да покаже, че притежава, за да получи необходимите документи за пътуване и прием. Средствата могат да бъдат ваши собствени, осигурени от спонсор или от стипендия, или комбинация от тях. Вижте по-долу за информация относно клетвената декларация, необходима за документиране на вашите средства.

  Клетвена декларация за финансова подкрепа

  Всяка кандидатура трябва да посочи източника на финансова подкрепа. Документацията за финансова подкрепа трябва да бъде придружена от формуляр за клетвена декларация за финансова подкрепа, удостоверяващ, че студентът разполага с финансова подкрепа, докато посещава Kansas State University . Спонсорите трябва да подпишат финансовата декларация; не се приемат електронни подписи.

  Тази документация е необходима за издаване на I-20 или DS-2019 и няма отношение към решението за прием.

  Може да не е необходимо кандидатите да подават формуляр за декларация за финансова подкрепа, ако отговарят на следните критерии:

  • Притежателят на виза H1 е нает на пълен работен ден и не планира да промени вида на визата
  • H4 зависи от притежателя на виза H1, не планира промяна на вида на визата
  • Притежателят на студентска виза F1/J1 е записан редовно в друга американска институция и няма да иска I-20 или DS-2019 от Kansas State University сега или в бъдеще.
  • Пребиваване в друга страна извън САЩ и не се нуждаете от студентска виза (кандидатстване за онлайн/дистанционно обучение)
  • Притежава I-20 или DS2019 в K-State и кандидатства за програма за сертификат във връзка с текущата си магистърска или докторска програма в K-State

  Такса за кандидатстване

  Трябва да заплатите таксата за кандидатстване, за да подадете своята кандидатура.

  Изисквания за владеене на английски език

  Ако вашият роден език не е английски, висшето училище изисква всеки кандидат да предостави задоволителен резултат от теста за TOEFL, IELTS или PTE.

  Стипендии и финансиране

  Колежът по образование се ангажира да подкрепя академичния и професионален успех на нашите студенти.

  Служба за финансова помощ на студенти

  Моля, свържете се с нас, за да научите повече за процеса на финансова помощ, студентски заеми, стипендии, субсидии, заетост, обезщетения за ветерани и отсрочки на обучение. Моля, обърнете внимание на датите за кандидатстване за приоритетни стипендии на K-State за бъдещи първокурсници и прехвърлени студенти.

  Класации

  Сред най-добрите

  Когато предлагате изключително студентско изживяване, допълнено с голямо разнообразие от академични възможности за избор, възможности за практически изследвания и извънкласни дейности, които насърчават приятелството, участието и общността, вие непременно ще бъдете забелязани както на регионално, така и на национално ниво. Ние се гордеем с нашата репутация за отлични постижения и колективното семейство K-State непрекъснато прави своята роля, за да запази репутацията ни реалност.

  Национални класации

  Princeton Review: Най-добрите колежи
  Princeton Review класира Kansas State University в множество категории в доклада „Най-добрите 389 колежа: издание за 2024 г.“.

  • № 1 за най-дружелюбните ученици
  • № 1 за най-добри отношения между град и рокля
  • №2 за най-щастливите ученици
  • № 4 за най-добро качество на живот
  • № 5 за най-добри услуги за подкрепа и консултиране на студенти
  • № 5 за най-добри атлетически съоръжения
  • № 6 за студенти, които обичат тези колежи
  • № 6 за най-добри здравни услуги
  • № 8 за най-добри студентски общежития
  • № 9 за най-добри кариерни услуги
  • Номер 9 за най-добра храна в кампуса
  • Номер 9 за College City получава високи оценки
  • № 15 за най-активно студентско правителство Princeton Review: Best Value Colleges

  Princeton Review класира K-State в множество категории в доклада „Колежи с най-добра стойност за 2023 г.“.

  • № 2 за най-добри мрежи на възпитаници
  • No2 за стажове
  • № 10 за въздействие
  • Списание Пари
  • Един от най-добрите колежи на списание Money. (2023)
  • Колеж ранг
  • Топ 10 на най-добрите колежански градове в нацията. (2022) Регионални класации SmartAsset
  • Най-високо класираната стойност на университета в щата Канзас (2022 г.) University Magazine
  • Университет №1 в Канзас (2022)

  Препоръки на учениците

  Местоположения

  • Manhattan

   006 Bluemont Hall 1114 Mid-Campus Dr. North, Manhattan, 66506, Manhattan

  Въпроси