© K-State College of Education
Kansas State University

Kansas State University

Kansas State University

Представление

Като най-голямата подготовка на учители в щата, Колежът по образование към Kansas State University демонстрира способността да отговори на нуждите на световния пазар, като предлага комбинация от начални и напреднали степени, които подготвят хора от всички географски области, социално-икономически произход и култури за преподаване. С дългогодишен опит в работата с международни студенти от цял свят, висококвалифицирани преподаватели с опит в английския като втори език (ESL) ще подготвят носители на испански, китайски, японски, френски и немски език за лицензиране на учители. Студентите могат да очакват да излязат от програмата с уменията, необходими за превъзходство в класната стая и извън нея. Нашият сертификат за завършено обучение по преподаване и учене (TELRN) е чудесно място за хора, които променят кариерата си, да започнат своя път да станат учители по световни езици.

Тази програма предоставя на хората необходимите практики и теория за преподаване на американски студенти в Съединените щати. Само с още един семестър курсова работа след завършване на сертификата, заинтересованите кандидати могат да завършат магистърска степен по учебен план и обучение с концентрация по съвременни световни езици. Докторът на науките in Curriculum & Instruction е предназначен за напреднали висшисти, които искат да се съсредоточат върху образователни изследвания на местно, национално или международно ниво.

Присъединете се към нас и станете част от вълнуващия глобален импулс, който K-State създава в областта на обучението на учители по световни езици!

Визия, мисия и концептуална рамка

Нашата визия:

„Подготовка на учителите да бъдат знаещи, етични, грижовни вземащи решения за разнообразен и променящ се свят.“

Нашата мисия се изпълнява чрез:

 • предоставяне на примерни инструкции на студенти на бакалавърски и магистърски нива;
 • производство, интерпретация и разпространение на звукови и полезни изследвания и стипендии;
 • лидерство, сътрудничество и обслужване в рамките на професията;
 • и насърчаване, разбиране и празнуване на многообразието.

акредитация

Нашият колеж възприема акредитацията като основно средство за гарантиране на професията, че отговаряме на нейните най-високи стандарти.

 • Министерство на образованието на Канзас (KSDE)
 • Национален съвет за акредитация на обучението на учители (NCATE/CAEP)
 • Съвет за акредитация на консултиране и свързани образователни програми (CACREP)
 • Съвет за акредитация на подготовката на преподаватели (CAEP)

Характеристики на кампуса

  Приемане

  Препоръки на учениците

  Местоположения

  • Manhattan

   006 Bluemont Hall 1114 Mid-Campus Dr. North, Manhattan, 66506, Manhattan

   Програми

   Въпроси