© Eva Dang
Kingsgate International College

Kingsgate International College

Kingsgate International College

Представление

За нас

Достъпни програми за обучение с изключителни онлайн модули, които ускоряват обучаемите до университетска квалификация.

Независимо дали търсите да подобрите уменията си, да подобрите екипа си или да продължите професионално образование, учебните Pathways на Kingsgate International College Pathways могат да ви осигурят всичко необходимо.

Kingsgate International College предлага в университета или онлайн университетски програми за Pathway с пълни награди за студенти и следдипломна квалификация за учащи от всички краища на света. Обучаемите могат бързо да проследят пътя си до британската университетска квалификация в кампуса или чрез дистанционно обучение .

Нашите уеб-базирани модули позволяват на учениците да научат какво искат, когато искат и как искат и са проектирани да улеснят много по-бърз, по-достъпен и ангажиращ начин за учене. С денонощна платформа за мрежи за ученици, лични табла за управление, 1-2-1 онлайн уроци, групови уеб семинари и банка от предварително записани групови уеб предавания, Kingsgate International College предоставя на студентите цялата подкрепа, от която се нуждаят, за да успеят да развият своя професионален база от умения и постигане на университетска квалификация.

139953_pexels-photo-1152500.jpeg

Нашите Удостоверения

Kingsgate International College работи по най-високите академични стандарти и има множество структури, които гарантират, че образователният стандарт на своите студенти е с най-високо качество. По-долу е даден списък на корпоративни органи, към които принадлежим и асоциации, от които сме част:

Учебна ресурсна мрежа

Мрежата за учебни ресурси (LRN) е призната като организация за награждаване от Ofqual. LRN създава квалификации за образователни институти, доставчици на обучение, училища и работодатели. LRN има широкообхватно квалификационно портфолио, включително ниво на преподаване на ниво 5, което се предлага от Kingsgate International College . Всички LRN квалификации са международно признати от работодателите, правителствата и професионалните органи като доказателство за уменията и способностите, които търсят.

ATHE разпознаване

Наградите за обучение и висше образование осигуряват центрове с голямо разнообразие от квалификации, включително, но не само; управление на администрацията, бизнес, туризъм, право, компютърни технологии и здравеопазване и социални грижи. ATHE се прославиха с изключително обслужване на клиентите, отлични стандарти за качество и възнаграждаващи квалификации с маршрути за прогресиране до университетски степени.

Агенция за финансиране на образование и умения

Kingsgate International College Кингсгейт е включен в регистъра на ESFA за доставчици на стажове. Работа заедно с партньори за предоставяне на достъпни квалификации и стажове за студенти от цяла Великобритания.

Информационна комисия

Тъй като Kingsgate International College държи и обработва информация за студенти, ние сме законово задължени да защитаваме тази информация. Съгласно Закона за защита на данните от 1998 г., Kingsgate International College :

 • Събираме само информация, която ни е необходима за конкретна цел;
 • Пазете го в безопасност;
 • Уверете се, че е уместно и актуално;
 • Съхранявайте само толкова информация, колкото ни е необходима, и то толкова дълго, колкото ни е необходима;
 • При поискване позволете на всеки ученик да види информацията, която съхраняваме върху тях.

139954_pexels-photo-1595391.jpeg

ЧЕСТО Разпознаване

Всички учебни материали са проектирани и написани от професионални академични автори, така че всеки интерактивен модул е съобразен със специфични критерии за обучение, определени от OFQUAL, определящият орган на правителството на Великобритания за академични стандарти във висшето образование в Обединеното кралство. Тези стандарти гарантират, че тези, които учат при нас, получават висококачествено образование, заедно със сертификат, който е признат универсално от университетите и работодателите.

Партньорски университетски квалификации

След приключване на финалните задачи студентите получават призната диплома. Тази диплома може да се използва за допълване на пълна бакалавърска степен или MBA в различни университети в Обединеното кралство, било в университета, така и чрез дистанционно обучение.

Съвет за мониторинг на качеството

Kingsgate International College също така управлява Съвет за мониторинг на качеството (QMB), за да гарантира, че винаги предоставяме акредитирани онлайн курсове и ресурси, за да отговорим на вашите нужди от обучение. Този съвет се събира редовно, за да оцени:

 • Специфични проблеми на учениците
 • Всички проблеми с качеството на университетските партньори
 • Мониторинг на стандартите за оценка
 • Мониторинг на материалното съдържание спрямо резултатите от обучението
 • Специфични оперативни проблеми, тъй като те засягат качеството и обслужването на клиентите

Членовете на борда включват уважавани академични и бизнес лидери. Резултатите от прегледите се споделят онлайн, за да се осигури прозрачност и разбирателство сред нашите партньори и студенти. Всички обратни връзки се приветстват, така че въпросите могат да бъдат официално повдигнати чрез QMB по професионален и обективен начин.

Търговска камара в Ковънтри и Уорикшир

Британската търговска камара е най-големият и влиятелен независим бизнес глас във Великобритания, който неуморно лобира от името на членовете и широката бизнес общност по въпросите, които са от значение - създаване на подходящи условия за успех на бизнеса, насърчаване на британските фирми в ключови глобални пазари и създаване на динамична бизнес икономика.

Те също така играят ключова роля за преодоляване на различията между преподавателите и бизнеса, като подчертават уменията, които имат нуждаещите се от работодателите и оказват влияние върху политиката в областта на образованието, за да се гарантира ефективността им.

Търговската камара на Ковънтри и Уорикшир е само една от мрежата от камари, работещи с и от името на предприятия от всякакъв размер, във всеки сектор на индустрията в Обединеното кралство. Те помагат на местния бизнес да се свързва, расте и постига успех. Камарата си сътрудничи с други камари, местни власти и партньорски организации, за да придобие представа за проблемите, които имат значение за бизнеса - след това да предаде тези знания, за да помогне на правителството да формулира ефективна бизнес политика.

139956_pexels-photo-3184407.jpeg

Местоположения

 • London

  26 - 28 Hammersmith Grove, W6 7BA, London

  Въпроси