Laurentide Aviation

Laurentide Aviation

Laurentide Aviation

Представление

Лорънтид Авиак Първият се измъкна от земята през 1946 г., когато основателят Джак Шолефийлд завърши военната си кариера с RCAF. Неговата първоначална цел: да осигури най-доброто професионално полетно обучение в Канада. Компанията установи своята отлична репутация в началото на първите двадесет години на летище Cartierville и От 1970 г. насам На собственото си частно летище, само на 15 минути западно от летище "Дорвал". Ние сме Канада Най-старото търговско училище за летателни полета, За да помогнете на 150 до 200 пилоти печелят лиценза си всяка година. Нашата сила е в Усъвършенствано обучение: През последните 50 години над 600 от завършилите ни са се преместили в кариера с Air Canada и други големи международни превозвачи. Нашият флот от 7 самолета включва един многодвигателен самолет Grumman Cougar, оборудван за Разширено инструментално обучение. Основното обучение и времето за обучение се провеждат в нашите две седалки Cessna 152 и четири седалки Cessna 172 обучители. Нашият тренажор ATC-810 също е на разположение за тренировка с инструменти.

Ние все още сме семеен бизнес, притежавани и експлоатирани от Тери McConnon и горди с персонално обслужване. Нашият персонал продължава да бъде ангажиран, информиран и предоставя първокласно приятелско обслужване, с гаранция, че няма да има изчакване за излитане.

Ние продължаваме да се ангажираме да осигурим най-професионалното обучение в Канада. Основните авиокомпании в САЩ наемат повече от 15 000 шофьори през предходните години. И така, какво очаквате да започнете?

Photos101

Намаления:

  • Служители на Bombardier Aerospace, които са членове на Canadain Aeroclub , получават 5% отстъпка от наем на самолети
  • Отстъпка от 5% за летателно време се предлага за депозит от 3000 долара.
  • Отстъпка от 7% за летателно време се предлага за депозит от 6000 долара.

Защо Laurentide авиация?

сняг

НЕЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЛЕТИЩЕ

Летянето на натоварени летища означава да отделите повече време и пари за кацане на земята и да изчакате освобождаването. Laurentide Aviation се намира на тихо, неконтролирано летище, което позволява на студентите да се качат бързо и бързо.

Laurentide Aviation се намира близо до три големи канадски летища, предлагащи опит в контролираното въздушно пространство.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Laurentide Aviation е удобно разположен само на 30 минути от града, на 15-20 минути от Западния остров, достъпен както по магистрала 20, така и по 40.

С новоразработената магистрала 30 ние сме само на кратък път с кола от Южния бряг.

РАЗЛИЧНА ФЛОТА

Нашият флот от седем единични двигатели Cessna предлага последователност и надеждност на студентите. Също така предлагаме Grumman Cougar за многодвигателно обучение.

ПОДДРЪЖКА

Нашите собствени инженери по техническо обслужване на въздухоплавателни средства извършват редовни инспекции, които надхвърлят задължителните стандарти.

с опит

Laurentide авиация е основана през 1946 г. и последователно постигнати високи оценки с транспорта Канада.

ПРОФЕСИОНАЛЕН КЛАС

Нашата голяма класна стая, оборудвана с всички необходими визуални помощни средства и материали, е перфектна среда за професионално пилотно обучение.

РАЗЛИЧНИ ИНСТРУКТОРИ

Предлагаме персонализирани двуезични инструкции, които да отговарят на всеки стил на учене.

Местоположения

  • Saint-Féréol

    870 Chemin Les Cèdres, J7T 1N3, Saint-Féréol

    Програми

    Въпроси