LCI Language School | Vancouver

LCI Language School | Vancouver

LCI Language School | Vancouver

Представление

Избор на LCI за вашето училище по английски език

Изживейте езика

LCI Vancouver предлага голямо разнообразие от курсове по английски език за всички нива. Нашата учебна програма е разнообразна и проектирана да балансира между разговорния и академичния английски. Нашите висококвалифицирани учители са известни със своя интерактивен стил на преподаване и включване на различни дейности и социални събития.

Ако сте в някой от нашите иновативни курсове по английски плюс, вашите дейности са персонализирани в конкретна област на интерес като изкуство, дизайн, бизнес или кулинария/гостоприемство.

Статистика

Активна, приятелска и международна среда

Ученици от над 100 различни страни са избрали да учат в английското училище на LCI в красивия Ванкувър, Канада. В нашето училище хора от цял свят се срещат и стават приятели за цял живот, докато се наслаждават на най-доброто време от живота си!

Чрез игри с прекъсвания, партита, специални събития и международни тематични вечери ние стимулираме културен, социален и образователен обмен на английски език, докато се забавляваме.

Професионални и полезни учители

Всички учители на LCI са носители на английски с професионално обучение за учители по английски език и сертификати TESOL. Нашите компетентни и приятелски настроени учители създават забавна и ангажираща атмосфера в класа, която помага на учениците да продължат да подобряват и развиват своите умения по английски език. Гордеем се, че имаме толкова много опитни и висококвалифицирани учители в нашето английско училище!

Английски програми с разнообразие и гъвкавост

Голямото разнообразие от курсове и програми по английски език на LCI позволява на студентите да се съсредоточат върху областите на интерес и да преодолеят своите слабости. В нашето английско училище учениците имат гъвкавостта да променят програмите си всяка седмица.

Гъвкави петъчни часове, забавни и интересни занимания

Всепризнатите БЕЗПЛАТНИ петъчни дейности на LCI Ванкувър позволяват на учениците да използват английски език в ежедневни ситуации. Програмата на открито помага на учениците да използват английски извън училищната среда и в ежедневието си. Този практичен подход подобрява процеса на учене и изгражда увереност. Всяка седмица (с изключение на месечните дни за дипломиране) студентите могат да избират от шест до осем различни дейности, планирани за седмицата, и да се присъединят, без да плащат допълнителни такси. Тези дейности включват обиколки на забележителности около Ванкувър, туризъм сред природата, културни преживявания и спортни събития.

Сред многото възможности са разглеждане на забележителности, спорт, готвене и културен опит! Няма допълнителни такси, които да се включат в тези дейности!

Английски програми с разнообразие и гъвкавост

  Характеристики на кампуса

  Кампус на LCI

  LCI Vancouver е единствено по рода си училище по английски език. Вашите класове се провеждат в сграда от 80 000 квадратни фута, където споделяме кампуса и съоръженията с нашия сестрин колеж LaSalle College Vancouver и нашата международна гимназия. Разположен на няколко крачки от гара Renfrew, вашето изживяване е истинско потапяне в истинска част от Ванкувър.

  Нашият защитен кампус е отворен 24 часа, 7 дни в седмицата, което означава, че имате достъп до съоръжения всеки ден от седмицата и извън учебните часове.

  Вашите занятия се провеждат в чисто нови , модерни класни стаи на главния етаж и ще имате достъп до всички съоръжения на кампуса , като кафене, библиотека, компютърни кабинети и бистро!

  Като студент по език на LCI ще получите студентска лична карта точно както редовните студенти и гимназисти. Вашите дейности ще ви накарат да разгледате всички части на Ванкувър, както и ще ви дадат шанс да се сприятелите с местни и международни студенти в кампуса.

  ВАШИЯТ СТУДЕНТСКИ ОПИТ

  Езиково училище в кампуса

  24 часа ОТВОРЕН кампус

  Курсове по английски PLUS

  Чисто нови класни стаи

  Библиотека

  Pathways в приложните изкуства

  Бистро и кафене

  Книжарница

  Студентска лична карта

  Дейности и клубове с

  Студенти от колежа

   Местоположения

   • Vancouver

    188 Nelson St, BC, V6B 6J8, Vancouver

   Въпроси