Leadership exCHANGE Глобална програма за лидерство
Leadership exCHANGE

Глобална програма за лидерство

4 Weeks

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 5150 *

На територията на колежа

* включва обучение, настаняване, отдих, екскурзии и културни дейности

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Учете в чужбина в Европа или САЩ с нашата всепризната програма за глобално лидерство. Присъединете се към студенти от цял свят. Разгледайте своя личен път към трансформираща промяна! Leadership exCHANGE предлага много краткосрочни програми за обучение в чужбина, фокусирани върху 6 основни теми: лидерство, иновации в общността, творчество и дизайн, човешки права, жени и лидерство и стажове – всичко това през филтъра на социалното въздействие. Ние също така предлагаме персонализирано програмиране, което отговаря на нуждите на вашата група. Вижте какво предлагаме по-долу, за да научите кое е идеалното за вас!

За лятото на 2022 г. с гордост провеждаме януарски програми в Роли, САЩ, както и програми за юли и август в Прага, Чехия. И следете за възможна януарска програма в Париж! *Изисква се ваксинация срещу COVID-19. Търсите виртуална опция? Свържете се с нас относно нашето партньорство със SKEMA Raleigh за два юнски виртуални курса.

За училището

Въпроси

Подобни курсове

  • Сертификат за глобално лидерство
    • San José, Коста Рика
  • Зимно училище за укрепване на отговорното глобално лидерство на ЕС: насърчаване на ценностите на ЕС за базиран на правила многостранен свят
    • Pisa, Италия
  • Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership leading to MBA Top Up (Dissertation Stage)
    • Cambridge, Великобритания