Lehigh Carbon Community College Моден дизайн AA (FSDA)
Lehigh Carbon Community College

Моден дизайн AA (FSDA)

Schnecksville, Съединени Американски Щати

Request duration

Английски език

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Тази програма е предназначена за онези студенти, които имат специален интерес към навлизането в света на модата. Програмата подготвя студентите с основа в изобразителното изкуство и модни концепции, както и обучение в техниките, необходими за създаване и манипулиране на дизайни с помощта на цифрови инструменти.

Както и в програмата за изящни изкуства, учебната програма за моден дизайн се състои от партньорство между Lehigh Carbon Community College и The Baum School of Art, Allentown. Докато някои студенти могат да следват учебната програма за лично обогатяване или заетост, а не за трансфер, степента е предназначена за студенти, които се готвят да влязат в програма, водеща до бакалавърска степен в четиригодишен колеж или университет.

Тъй като изискванията на четиригодишните колежи или университети се различават значително, студентите трябва да изберат планиран колеж за трансфер възможно най-скоро и да работят със своя съветник, за да координират избора на курс с програмата на предвидената институция за трансфер. Всички студенти ще трябва да подготвят портфолио за заявления за трансфер или работа.

За училището

Въпроси

Подобни курсове

  • Асоциирана степен по дизайн на облекло и мърчандайзинг (ADAM)
    • Alameda, Съединени Американски Щати
  • Сътрудник по приложни науки в модния дизайн и мърчандайзинг
    • Mesa, Съединени Американски Щати