Keystone logo
© BIMM University
London Business Training & Consulting

London Business Training & Consulting

London Business Training & Consulting

Представление

Курсове за управление Великобритания

Бизнес обучение в Лондон

Услугите на LBTC се доставят чрез практикуване на консултанти в областта на бизнеса и управлението, които притежават значителен многостранен и глобален опит и знания. Ключовата характеристика на модела за предоставяне на услуги на LBTC е, че той е изцяло безхартиен, в съответствие с нашата основна стойност на устойчивостта. Следователно всички материали, документация и комуникация се доставят по електронен път, което допълнително допринася за ефективността на операцията и учебния опит на клиентите.

В LBTC се полагат грижи, за да се разберат специфичните нужди на клиентите Ви, а доставката на услуги е съобразена с индивидуалните изисквания на клиента. Ние непрекъснато се стремим да създаваме и поддържаме дългосрочни бизнес отношения. Изявлението за позициониране на LBTC е да служи като партньор на нашите клиенти в процес на изпълнение, като решава проблемите, свързани с бизнеса и управлението.

Нашата визия е да отговорим на нуждите на бизнеса и обучението на мениджърите и консултантските услуги на всички лица и организации по целия свят. Мисията на LBTC е да предостави иновативна, устойчива и достъпна услуга от първокласно качество, която осигурява решения за нашите клиенти.

Ние предлагаме портфолио от отворени курсове, което включва 500 курса за бизнес и мениджмънт . Отворените курсове са с продължителност между 1 ден и 2 седмици и се повтарят на всеки 4 месеца, като по този начин се дава възможност на бъдещите клиенти да изберат дата на курса, която отговаря на съответния им график.

За тези клиенти, които се сблъскват с по-сложни бизнес въпроси и въпроси, свързани с управлението, LBTC също така предлага консултантски услуги за обучение и управление. Тези опции за обслужване са добре пригодени, за да отговорят на специфичния характер на предизвикателствата, пред които са изправени нашите клиенти.

устойчивост

Устойчивостта е една от основните ни ценности в LBTC.

Ефектът на хартията върху околната среда е значителен. Машините за целулоза и хартия допринасят за замърсяването на въздуха, водите и земите. Този проблем се изостря още повече от факта, че световното потребление на хартия се е повишило с 400% през последните четири десетилетия.

Учебните заведения и учебните заведения са известни със своята надеждност и последващо разхищение на хартия. Хартията наистина е рециклируема, но не всеки рециклира.

LBTC е възприела мантра за намаляване, повторно използване и рециклиране - и го направи още една стъпка, като отхвърли използването на хартия. Внедрихме оперативен модел без хартия, при който всички комуникации, документи и материали за курсове се доставят по електронен път.

Допълнителната полза от използването на електронни медии е огромната ефективност, която този подход осигурява. Насърчаваме всички наши заинтересовани страни да се присъединят към LBTC в нашите усилия за постигане на зелено .

Местоположения

  • London

    One Lyric Square Hammersmith, W6 0NB, London

Програми

Институцията предлага още:

Въпроси