LVC London School of English

LVC London School of English

LVC London School of English

Представление

КОИ СМЕ НИЕ

LVC London School of English е езикова школа с професионално обучени учители и персонал, чиято цел е да превърнете учебния си опит в най-приятния.

Целта на LVC не е просто да ви научи, а да наблюдавате напредъка си и да ви подкрепяме, докато продължавате в избрания курс. Имаме посветен персонал, който координира дейностите за подпомагане на студентите и контролира услугите ни за поддръжка, като по този начин създава оптимална атмосфера, в която ще можете да развиете пълния си потенциал.

НАШАТА МИСИЯ

Да се ​​осигури висококачествено и стойностно обучение в положителна и приобщаваща среда, ориентирана към обучаемите. Ние се съсредоточаваме върху реалните и практически стремежи на учениците, за да им помогнем да се развиват и да се интегрират възможно най-лесно.

НАШИТЕ ВИЗИЯ

Да превъзхождате в предоставянето на езиково обучение в подкрепяща, забавна и безопасна среда и да помагате на студентите да се развиват и процъфтяват професионално.

МЕЖДУНАРОДНИ ПРИЯТЕЛИ

Много ценим нашите ученици, обичаме техните ценности и жизнените им личности. Вярваме, че са интересни и уникални хора и затова социалната страна на нашето училище е един от основните ни приоритети. Вярваме, че имайки приятели от цял ​​свят е невероятно изживяване, което трябва да бъде отворено за всички!

Местоположения

  • London

    148 Old Kent Road, SE1 5TY, London

Въпроси