Mt. San Antonio College

Mt. San Antonio College

Mt. San Antonio College

Представление

За Mt. ВАС

На Mt. SAC, студентите могат да получат пълния опит в колежа без пълния дълг на колежа. Предоставяме на нашите студенти подкрепата и отличното образование, от което се нуждаят, за да успеят в нови кариери, да получат прием в висши университети или да напреднат в текущата си работа. Имаме повече от 260 програми за дипломи и сертификати, 25 програми за подкрепа и над 50 студентски клуба и атлетически програми.

Мисия

Мисията на Mt. San Antonio College е да подкрепи всички студенти в постигането на техните образователни цели в среда на академични постижения. По-конкретно, колежът се ангажира да предоставя качествено образование, услуги и обучение на работната сила, така че студентите да станат продуктивни членове на разнообразно, устойчиво и глобално общество. Колежът обещава да подготви учениците за учене през целия живот чрез овладяване на основни умения, постигане на асоциирани степени и сертификати и завършване на кариерата и трансфер на Pathways . Колежът ще изпълни този ангажимент, като предоставя ангажираща и подкрепяща среда за преподаване и учене за студенти с различен произход, опит, нужди, способности и цели. Колежът е посветен на това да служи на нашата общност чрез подобряване на икономическите постижения, повишаване на гражданската ангажираност, повишаване на личното благополучие, насърчаване на критическото мислене и обогатяване на естетическите и културните преживявания.

Декларация за визията

Mt. San Antonio College стреми да бъде считан за един от най-добрите колежи в страната. На нас ще се гледа като на лидер в преподаването, програмите и услугите в колежа в общността. Като основен колеж в общността, ние ще осигурим достъп до качествени образователни програми и услуги, като се фокусираме върху успеха на учениците в атмосфера на почтеност и уважение. Ние ще спечелим тази репутация, като постоянно надвишаваме очакванията на нашите студенти, служители и нашата общност.

Основни ценности

 • Целостност: Ние се отнасяме един към друг честно, етично и уважавано в атмосфера на доверие.
 • Равенство и многообразие: Ние уважаваме и приветстваме всички различия и насърчаваме равни възможности за успех в цялата общност на кампуса.
 • Изграждане на общността: Ние работим в отговорни партньорства чрез открита комуникация, грижа и дух на сътрудничество.
 • Фокус на студентите: Ние се занимаваме с нуждите на студентите и обществото както в планирането, така и в нашите действия.
 • Учене през целия живот: Ние насърчаваме непрекъснатото преследване на високи образователни цели чрез равен достъп до високи постижения както в преподаването, така и в услугите за подкрепа.
 • Положителен дух: Работим хармонично, проявяваме състрадание и се гордеем с работата си.
 • Ефективно управление: Ние поддържаме и подобряваме институцията и околната среда, като използваме ефективно средства, време, талант, възможности и финансиране.

Mt. San Antonio College","author_url":"","source":""}" alt="123065_architecture.jpg" />

123065_architecture.jpg

С един поглед

Нашите преподаватели и инструктори са едни от най-добрите в своите области. Нашите студенти идват от всички сфери на живота и продължават да правят страхотни неща. Нашите съоръжения съперничат на университетските сгради, давайки възможност на нашите студенти да работят с най-добрите технологии в най-доброто пространство.

местоположение

Кампусът е разположен на 420 подвижни декара в Орех, Калифорния, разположен в източния край на района на Голям Лос Анджелис. Град Орех се счита за един от най-добрите малки градове, в които може да се живее от списание Money. Разнообразно предградие, Орехът е известен с национално известните си училища и конна общност. Градът съчетава прелестите на селския живот с ползите от това, че е само на 25 мили от центъра на Лос Анджелис и невероятните му културни и развлекателни дейности.

Mt. San Antonio College обслужва всички, от жители до работещи професионалисти и международни студенти. Неговите местни граници на колежанския район обхващат общностите на Балдуин парк, Басет, Дъб Харта, Ковина, Диамантен бар, южната част на Глендора, Хасиенда Хайтс, град на промишлеността, Ървиндейл, Ла Пуенте, Ла Верн, Помона, Роуланд Хайтс, Сан Димас , Валинда, Орех и Западна Ковина.

Динамична общност

На Mt. San Antonio College , разнообразието е това, което оживява нашия кампус. Нашите студенти идват от уникален произход и всички са на различни места в живота си. Някои са тук направо от гимназията, а други имат семейства и работа на пълен работен ден, но всички те са тук по същата причина: да постигнат целите си чрез образование. Ние гордо обслужваме повече от 50 000 студенти от всички сфери на живота. Около половината от нашите студенти търсят образователни степени и сертификати. Другата половина се наслаждава на програми в общността, часове за развитие на работната сила и други некредитни курсове.

Качествени академици

Ние се гордеем с превъзходството и разнообразието на нашите академични програми. С толкова много различни пътеки, от които да избирате в Mt. SAC, ако започнете оттук, можете да отидете навсякъде.

 • Mt. SAC е Top 10 California Transfer College
 • 240 градуса и програми за сертификати, от които да избирате
 • 200 курса за професионално развитие и общество
 • Бакалавърски степени, проектирани за Mt. SAC студенти
 • Съвременно оборудване, класни стаи и работилници
 • Най-добрата технология и най-високотехнологичното оборудване, което да помогне на учениците да учат

Студентска подкрепа

Благодарение на процъфтяващата ни среда в кампуса и вълнуващи студентски екипи и клубове, Mt. Студентите на SAC получават пълния опит в колежа.

 • Повече от 50 студентски клуба
 • 22 атлетически програми (с над 60 държавни и национални заглавия)
 • 25 безплатни програми за подкрепа, които да помогнат на студентите да успеят в колежа

Ненадмината стойност

Като нестопанска организация California Community College, Mt. SAC осигурява напълно акредитирани курсове за колеж само за $ 46 за брой. Частните институции са средно 30 пъти по-скъпи.

Mt. San Antonio College","author_url":"","source":""}" alt="123066_flags2.jpg" />

123066_flags2.jpg

Защо Mt. ВАС?

Има безброй причини да изберете Mt. San Antonio College . Ние предлагаме стотици академични, атлетични и поддържащи програми, за да помогнем на нашите студенти да постигнат всяка цел. Независимо дали искате да се прехвърлите в четиригодишен университет, да спечелите GED, да получите своя сътрудник или просто да вземете няколко класа, за да помогнете за работата си, Mt. SAC има програма за вас.

Гъвкави програми, отлично образование

Mt. SAC има повече от 90 различни степени и 150 сертификати (кариерно обучение) в индустрии и предмети, вариращи от графичен дизайн до селско стопанство до сестрински до ремонт на климатик. Независимо от темата, нашите курсове са с най-високо качество. Mt. Студентите, преподавателите и самият колеж на SAC са спечелили безброй награди и отличия за своята работа. Нашата отдаденост към съвършенството ни превърна в Топ 10 Калифорнийски трансфер колеж.

Пълен опит в колежа без пълния дълг на колежа

Това струва на жителите на Калифорния само около 1400 долара годишно за посещение на Mt. San Antonio College . Ние предлагаме същите общообразователни курсове като училищата в UC и CSU, но струват десетки хиляди долари по-малко. Всъщност студентите могат да спечелят бакалавърската си степен с половината от размера на студентския дълг само като стартират в Mt. SAC и след това се прехвърля в четиригодишен университет. В допълнение към спестяванията, ние предлагаме състезателни отбори по лека атлетика, студентски клубове и най-съвременни съоръжения и технологии, точно както бихте намерили в четиригодишните университети.

Студентска подкрепа

Колежът може да бъде труден, особено за студенти, които нямат необходимата подкрепа у дома или имат собствени семейства, които да издържат. Ето защо ние предоставяме на нашите студенти всички необходими инструменти за успех. Това включва обучение, дневни грижи за техните деца, курсове по ESL и часове по основни умения.

Местоположения

 • Los Angeles

  Los Angeles, Съединени Американски Щати

Програми

Въпроси