Keystone logo
© BIMM University
National Film and Television School

National Film and Television School

National Film and Television School

Представление

история

Националната филмова школа (както е обявена за първи път), открита през 1971 г., е кулминацията на голямо усилие от страна на индустрията и правителството да създадат институция за образование и обучение на таланти за британската филмова индустрия.

През 1970 г. Колин Йънг, който е председател на Университета в Калифорния, е основател на NFTS и е назначен за първи директор на училището. С кредит от Ранг NFS купи старите филмови студия Beaconsfield Film Studios в Бъкингамшир, където се намират толкова разнообразни организации като British Lion Film Corporation, The Crown Film Unit и Gas Temple Gas Board, и се замислиха да го ремонтират в професионалната индустрия стандарти. Young създава четири постоянни отдела - продукция, камера, редактиране и звук - и през 1971 г. първият прием от 25 студенти преминава през студийните порти. Режисьорът Майк Радфорд, Бил Форсат (Местен герой) и Бен Левин (Ally McBeal), пионер в документалния филм Ник Бърбъфилд (Aileen: Портрет на сериен убиец) и специалист по визуални ефекти Денис Лоу , Английският пациент).

Производствени мощности

NFTS е единственото филмово училище в Обединеното кралство със собствено стандартно филмово студио, 4k телевизия и репетиционна студия. С неотдавнашна инвестиция в училище в размер на 20 млн. Лири предлагаме авангардни специализирани работни помещения за всички курсове, което прави учебния ни опит несравним с всяка друга творческа институция в Обединеното кралство.

Студентите на НФТС получават 24-часов достъп, 364 дни в годината, до най-големите производствени съоръжения във всяко училище във Великобритания. Не само това включват нашите студия, но и нашите звукови и дублиращи театри, над 50 от най-добрите камери, най-новият софтуер за редактиране в специализираните суити, нашите Dolby Digital Surround Cinemas и др. Тези уникални съоръжения позволяват на нашите студенти да създават BAFTA, Кралската телевизионна асоциация, наградите CILECT и номинираните за Оскар продукции.

учебна програма

Няма друга филмова школа в света, която предлага толкова много индивидуални специализирани практически филмови курсове. 18 магистри, 14 дипломи, 4 сертификати и широк спектър от кратки курсове.

Курсовете по NFTS се основават на изучаването и прилагането на занаятите и уменията на носителя. Студентите се насърчават да развият солидно разбиране за това как тяхната специализирана роля се вписва в цялостния процес на разработване на проекти, производство и програмиране. Цялото практическо обучение е внимателно интегрирано със семинари и други дейности, които поставят филми, телевизии и игри в исторически, културен и бизнес контекст.

Алумна мрежа

Само защото сте завършили, не означава, че е свършило!

NFTS има много активна Алумна мрежа, като много от завършилите остават в контакт и работят заедно дълго след като са напуснали училището. Съществува и все по-голям брой неотдавна завършили, работещи по проекти с завършили студенти от много години назад.

Като част от мрежата на Alumni ще получавате редовни имейли, съдържащи информация за работните места, проектите "Мостове към промишлеността" и новини от училището. Също така имаме Годишната ни NFTS Alumni Party, която се провежда в Централен Лондон всеки януари - не забравяйте да внимавате за вашата покана!

Не забравяйте да ни държите в течение с данните за контакт и да ни уведомите за всички кредити или фестивали, с които се занимавате!

За да се свържете с нашия екип от Алумни от NFTS, моля, изпратете ни имейл на [email protected]

За да ви помогнем да останете свързани, да се съберете със стари съученици или да срещнете завършилите от други години, защо да не се присъедините към нас онлайн във Facebook и Linked In.

Партньори

НФТС е задължен на много организации, фирми и отделни лица, които подкрепят нашата работа, много от които са подкрепили училището за по-голямата част от съществуването му.

ПАРТИЕН ПАРТНЬОР СПОНСОР

КАНАЛ 4

КАНАЛ 4 Е ОБЩЕСТВЕНО, ТЪРГОВСКО-ФИНАНСИРАНО ОБЩЕСТВЕНА СЛУЖБА В РАМКИТЕ НА КАЧЕСТВОТО, С ОГРАНИЧАВАНЕ НА ИНОВАЦИИТЕ, ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ И РАЗЛИЧНИТЕ.

КЛЮЧОВИ ФОНДАЦИИ НА ПАРТНЬОРИ

ОТДЕЛ ЗА КУЛТУРА, МЕДИИ И СПОРТ

DCMS работи, за да се увери, че комуникациите, творческите, медийните, културните, туризмските, спортните и свободните икономики имат рамката, която трябва да нарасне и да има реален ефект върху живота на хората.

HEFCE

ОБУЧЕНИЕ И ИЗСЛЕДВАНИЯ НА ПРОМОЦИИТЕ И ФОНДОВЕТЕ В ИНСТИТУЦИИТЕ НА ВИСШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ.

ФОНД ЗА КРИТИЧНИ УМЕНИЯ ЗА УМЕНИЯ ЗА УМЕНИЯ

Фондът SKILLSET FILM SKILLS FUND се подпомага от националната литература чрез BFI и филмовата индустрия чрез инвестиционния фонд за умения

ОСНОВНИ СПОНСОРИ НА ПАРТНЬОРИ

SKY

SKY е най-големият платежен канал в Обединеното кралство и Ирландия с над 11 млн. Абонати.

БИ БИ СИ

БРИТАНСКАТА РАЗПРЪСКВАТЕЛНА КОРПОРЕЙШЪН (BBC) е най-голямата радиостанция в света, с повече от 23 000 служители.

ITV

ITV Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ТЪРГОВСКА ТЕЛЕВИЗИОННА МРЕЖА В Обединеното кралство

АСОЦИАЦИЯ НА ФИЛМ ДИСТРИБУТОРИ

АСОЦИАЦИЯ НА ФИЛМ ДИСТРИБУТОРИ ООД. (FDA) е търговското тяло за дистрибутори на театрални филми в Обединеното кралство - компаниите, които освобождават филми за кино аудитории в Обединеното кралство.

АСОЦИАЦИЯ НА КИНЕМА НА ОКЕАН

АСОЦИАЦИЯТА НА КИНЕМА НА ОПЕРАТА НА ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО е АСОЦИАЦИЯТА НА ТЪРГОВИЯТА, ПРЕДСТАВЯЩАВАЩИ ИНТЕРЕСИТЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ НА КИНО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ.

КЛЮЧОВИ АКРЕДИТАЦИИ НА ПАРТНЬОРИ

РОЯЛ КОЛЕЖ ПО ИЗКУСТВО

Нашият магистърски курс е утвърден от Роял Колежа по изкуства

Креативна филмова академия

НИЕ СМЕ КРЕАТИВЕН АКАДЕМИЯ ЗА УЧЕБНО УЧЕБНО УЧАСТИЕ, IDENTIFIED BY UK FILM INDUSTRY, КАТО ЦЕНТЪР ПО СОБСТВЕНОСТ ВЪВ ФИЛМОВО ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ.

ЦЕНТЪР МЕЖДУНАРОДЕН ДЕЙСТВИЯ ЗА ЕКОЛОГИЧНИ ДЕЙНОСТИ И РАЗВЛЕЧЕНИЯ -

НИЕ СМЕ ЧЛЕН НА УЧАСТИЕТО НА АСОЦИАЦИЯТА НА ГОЛЕМИТЕ ФИЛМИ И ТЕЛЕВИЗИОННИ УЧИЛИЩА НА СВЕТА. ЦЕЛИТЕ НЕ СА ПРЕДОСТАВЯТ СРЕДСТВА ЗА ОБМЕН НА ИДЕИТЕ ЧРЕЗ УЧИЛИЩА НА ЧЛЕНОВЕТЕ

ЕВРОПЕЙСКИ СЪВЕТ ЗА ЕКОЛОГИЧНО ОБЩЕСТВО И ЕКСПЛОАТАЦИЯ

НИЕ СМЕ ЧЛЕН НА ЕВРОПЕЙСКАТА ГРУПА ЗА ФИЛМИ И ТЕЛЕВИЗИОННИ УЧИЛИЩА

АГЕНЦИЯ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО

НФТС постигна "коментарно" решение за качеството на възможностите за учене на студенти от Агенцията за осигуряване на качеството по въпросите на висшето образование (QAA). ВЪЗДЕЙСТВИЕ !

Мостове към индустрията

NFTS работи с редица партньори в индустрията, за да осигури възможности за студенти и завършили НФТС.

Схемите NFTS за мост към индустрията са предназначени да помогнат на студентите и дипломиралите се от НФТС в предоставянето на възможности за създаване на късометражни филми, филми и промоции с нашите спонсори от Партньорството в индустрията, като същевременно продължават да бъдат подкрепяни от NFTS.

Местоположения

  • Beaconsfield

    Beaconsfield Studios, 141 Station Rd, , Beaconsfield

Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси