Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT)

Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT)

Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT)

Представление

70013_ship-helm-759954_640.jpg

ЗА НМИТ

Морската индустрия е гръбнакът на съвременния бизнес и отговаря за транспортирането на над 90% от световните стоки. Без морския транспорт вносът и износът на стоки и стоки в мащаба, необходим за съвременния свят, не биха били възможни. С нарастващата ефективност на корабоплаването като икономически начин на транспорт и увеличаване на либерализацията на търговията, морската търговия продължава да се разширява и да просперира, докато наема милиони хора по света по суша и море.

Бъдещето на индустрията със сигурност изглежда обещаващо. В световен мащаб страните по света се концентрират върху международната търговия, за да стимулират икономическия растеж. В следващите 10-15 години световната търговия се очаква да нарасне значително, което води до удвояване на обема на морския транспорт от 10 милиарда тона товар годишно до 20 милиарда тона товари около 2030 година.

Навлизайки в Малайзия, нарастващите инвестиции в пристанищна и морска инфраструктура, както и подобряването на националната свързаност, се смятат за наистина положителни катализатори, които ще подкрепят силния икономически растеж и устойчивото бъдеще за страната. Port Klang и Port of Tanjung Pelepas (ПТП), водещи контейнерни пристанища в страната, продължават да се нареждат сред 20-те най-големи контейнера в света, които ще засилят още повече дейността на морската търговия и ще превърнат Малайзия в регионален морски център.

В отговор на нарастващата индустрия и нарастването на търсенето на човешки капитал през 2011 г. Netherlands Maritime Institute of Technology (NMIT) бе създаден, за да се занимава с морско образование, обучение, научни изследвания и консултантски дейности. Намира се в центъра на АСЕАН и на кръстопътя на оживените регионални морски индустрии, NMIT е стратегически позициониран да подкрепя националната и регионалната конкурентоспособност в морския, логистичния, петролния и газовия отрасли чрез предлагането на различни акредитирани академични и обучителни програми. Водени от нашия девиз, "Excellence with a Purpose", ние се стремим да предоставим на студентите, както и на персонала в отрасъла, необходимите умения, достатъчно знания и ценен опит, които са необходими за успешна морска кариера.

От създаването си през 2011 г. ние подкрепихме повече от 2000 студенти в нашия градски университет в Джохор Бахру и в университетския университет в Iskandar Puteri. NMIT в момента предлага програми на ниво дипломи в областта на пристанищните операции, управлението на морския транспорт, морската логистика, морското право и морската безопасност на труда

VISION

Да бъде световна морска институция до 2020 г.

МИСИЯ

Да осигури висококачествено образование, обучение, научни изследвания, опит в областта на комерсиализацията и лидерство, които са от полза за морската област.

ОБЕКТИВЕН

Да развиваме способни морски професионалисти и да предоставяме възможности за високи доходи, насочени към общностите чрез морско образование от световна класа и технологични решения, като по този начин ще подобрим качеството на живот за подобряване на човечеството.

Местоположения

  • Johor Bahru

    NMIT@City Campus Level 11-14, Kotaraya Office Tower, Galleria@Kotaraya, Jalan Abdullah Ibrahim, 80000 Johor Bahru, Johor Darul Takzim, Malaysia, , Johor Bahru

Въпроси