© Eva Dang
Notre Dame Sixth Form College

Notre Dame Sixth Form College

Notre Dame Sixth Form College

Представление

64620_64568__12A1181.jpg

Нотр Дам Шести колеж

Нотр Дам е изключително популярен и надписан държавен колеж, разположен в град Лийдс. Колежът е дом на над 1600 местни студенти от Великобритания и с отлична репутация предлага спокойна и вълнуваща атмосфера за учене.

Международните студенти, които плащат такси, съставляват по-малко от 3% от населението на колежа и са напълно интегрирани в колежаната ни общност.

Нотр Дам е създадена през 1898 г. и се разраства през годините от малък параклис с няколко учебни зали до много по-голям колеж, където традиционните сгради седят щастливо заедно с новото, за да създадат сайта на стил "кампус", който виждаме днес.

Campus Notre Dame се намира в академичното сърце на града. Разположен в непосредствена близост до университета в Лийдс и в непосредствена близост до центъра на града, той е добре обслужван от обществения транспорт, магазини и квартири и се радва на жива студентска среда.

Нашите класни стаи, технологичен цех и лаборатории са конструирани и добре оборудвани, а другите ни съоръжения включват спортна зала, спадотен ИТ център и голям библиотечен пакет.

Живот в град Лийдс

Лийдс се намира в Северна Англия в окръг Йоркшир.

Само за 2 часа от Лондон с влак и 1 час от Манчестър с кола, Лийдс е свързан със света чрез собственото си международно летище Лийдс Брадфорд (ЛАБ).

Това е град на 1 милион души и е най-голямото финансово пространство извън Лондон.

Лийдс е международно признат като водещ център за учене, с общо студентско население над 200 000 души.

Времето в Лийдс е умерено и е известно, че е относително суха, особено в сравнение с други английски градове. Температурите рядко падат под нулата през зимата, а през късната пролет и лятото градът има много глоби и често изключително слънчеви дни, като средните температури достигат над 20 градуса.

За повече информация за живота в Лийдс:
http://www.visitleeds.co.uk/

Защо да изберем "Нотр Дам"?

64621_64572_NotreDameCuvillyBuilding.JPG
 • Отлични резултати

Нивото на пропускане на ниво A за международни студенти през тази година беше 100%. Ние сме постоянно в топ 10% от Шести форма College в страната.

 • Качеството на преподаването

Офсъд - правителственият отдел, отговарящ за инспектирането и регулирането на училищата в Обединеното кралство - описва нашия колеж като "изключителен".

 • Широка гама от обекти на ниво A

Ние предлагаме широка гама от добре поддържани и финансирани субекти на ниво А. Има над 30 теми, които студентите могат да учат.

 • 100% прогресия в университета

Всички наши международни студенти са отишли ​​в университета след успешното завършване на курса по A Level.

 • OCRE Oxford, Кембридж, опит на групата Russell

Коучинг и менторски услуги за онези студенти, които се интересуват от най-престижните университети.

 • Изготвяне на изпити по IELTS и поддръжка на английски език

Ключова част от академичния Ви успех.

 • Динамична извънкласна програма

Добре организиран и всеобхватен набор от дейности - спортни и академични.

 • Силно доверен спонсор

Както бихте очаквали, Нотр Дам е регистриран като високо доверен спонсор в Бюрото за вътрешни работи на Обединеното кралство, притежаващ възможно най-високото място за спонсорство на международни студенти в рамките на спонсорската система Tier 4. Лицензионният номер на колежа: 54JPRGKT3.

Академично съвършенство

64622_64570_building.JPG

100% пропуск при изпити на ниво А

Квалификациите във Великобритания са признати и уважавани в целия свят и чрез изучаване в Обединеното кралство ще изградите солидна основа за вашето бъдеще.

Нашата 100% пропускателна способност с 86% в клас AC е нещо, с което се гордеем и е доказателство за:

 • Структурираният подход към ученето и високото ниво на личен контакт в Нотр Дам
 • Високият стандарт на преподаване и отдадеността на нашия експертен персонал
 • Нашите трудолюбиви ученици!

100% успеваемост за международни кандидати за университет

Имаме и фантастична степен на прием в университета. 100% от нашите международни студенти, които кандидатстват, продължават да учат в университета в страната или в чужбина. Ако искат да учат в Обединеното кралство, те кандидатстват чрез UCAS (университетска и колегийна система за кандидатстване) и получават окуражаване и напътствия на всяка крачка от пътя, не само чрез учебната система на колежа, но и чрез напътствия от експертите, в офиса на кариерата. Обширни напътствия се предлагат от служители и от външни оратори, които да ви водят в сложния процес на кандидатстване за университет.

"Те имат добри възможности да ви помогнат да намерите точния университет, който да ви помага по-късно в живота. Те просто не забравят за теб.
Лиам, долен шести студент

A Levels са международно признати квалификации и някои студенти решават да кандидатстват за университети в други страни, например Университета в Хонг Конг чрез системата Non-Jupas.

С удоволствие ще подпомогнем студентите, кандидатстващи извън Обединеното кралство, като предоставят справки и изявления за резултатите.

64623_64569_amandalanjesan.jpg

Местоположения

 • Leeds

  St Mark's Avenue, Leeds LS2 9BL, , Leeds

Програми

Въпроси