Olympus Aviation Academy

Olympus Aviation Academy

Olympus Aviation Academy

Представление

Защо Olympus Aviation

Избор на правилната летателна школа

Изборът на подходящо училище за обучение е първата стъпка по пътя ви да станете компетентен частен или професионален пилот и най-важното решение, което ще вземете.

Няма случаен подход в това да се научим да летим. Успешна летателна кариера е възможна само чрез получаване на най-доброто обучение по време на формиращите часове на авиационно обучение. Основната цел на OA е да осигури възможно най-добрата основа за студентски пилоти от първия ден. Ние не правим преки пътища, не оставяйки нищо на случайността.

„Летенето е изкуство и изкуството на летенето се обучава и учи от правилния персонал.“

Страхотен инструктивен опит

Акценти на Cpt Stavros Anastasiadis, Главен летателен инструктор на Olympus Aviation

С над 34-годишен опит като пилот на ВВС, цивилен пилот, Инструктор на полети, Инструктор на полетния инструктор, изпитващ полет с общо 13300 часа полетно време, състоящ се от 3800 часа на военновъздушните сили, 9250 цивилни часа и 250 часа на морски самолет, се счита за един от най-добрите инструктори за полети в Гърция.

Примерни солидни способности за преподаване и преподаване във изключително взискателна военновъздушна сила и търговска среда чрез изпълнение на учебния план, управление и ревизия на пилотите на начално ниво, като същевременно се предоставят ефективни курсове за обучение, ЗОП, от 0 до ATPL (лиценз за пилотен транспорт), МКК, надзор и оценка в четири организации за летателна подготовка (FTOs / ATO) в съответствие с JAA / EASA наредбите. Успешно обучени над 280 частни и професионални пилоти.

Автор на книгата Изкуството и техниката на летенето .

Безопасност при полети
Основната цел на OA е да осигури професионално обучение в съответствие с разпоредбите на част FCL / EASA за безопасност на полетите и стандартите за поддръжка. OA използва само напълно сертифицирани от EASA и HCAA на Гърция самолети. За повече информация относно експлоатацията на летището натиснете тук.


Обучителен опит
Olympus Aviation е одобрена JAA / EASA организация за обучение EL-ATO 134 Horizon Aviation Academy в Солун / Гърция, под разрешението на Гръцката администрация за гражданска авиация (HCAA). Olympus Aviation е създадена от професионални пилоти от военновъздушните сили и гражданската авиация с хиляди летателни часове и голям опит в процеса на обучение. Наземните инструктори имат доказани специализирани умения и дългогодишен опит в авиацията.

Отлично време
Отличните метеорологични условия в Солун ни позволяват да извършваме непрекъснато обучение през цялата година, без да губим ценно време и пари.
През лятото високите температури тук обикновено са между 27 и 33 градуса по Целзий, въпреки че понякога се изкачват по-високо.
През есенните и зимните месеци нощите са значително по-хладни, а нормалните дневни високи температури са между 21 и 25 градуса по Целзий.

Повече от 50 летища (Международно изграждане)
За пилотите за напреднали обучения и строителите на часове има възможност да посетят и да бъдат обучени в повече от 50 летища и летища около гръцкия континент и острови (напр. Миконос, Санторини, Корфу, Крит, Родос, Кос, Закинтос, Скиатос, Митилини) и в много други европейски летища, било за VFR или IFR подходи.

Само за 12 месеца
В Olympus Aviation средното време, необходимо за завършване на курса от нула до ATPL, е 12 - 14 месеца, включително всички обучения и изпити.

гостоприемство
В OA ще бъдете ръководени лично през всеки етап от вашата тренировъчна програма, в гостоприемна среда от първия въвеждащ полет до целия ден до деня, в който получавате завършеното си удостоверение за относителен лиценз.

Местоположения

  • Kalamaria Municipality

    14 km Thessalonikis – Michaniona GR-570 01 Thessaloniki Greece

Програми

Въпроси