Olds College of Agriculture & Technology

Olds College of Agriculture & Technology

Olds College of Agriculture & Technology

Представление

От началото си като училище по селско стопанство и домашна икономика, Olds College разшири предлаганите си програми и се разрасна, за да предлага повече програми, фокусирани върху кариерата през годините. Курсовете по готварство и шиене се превърнаха в нашата прочута програма за мода, часовете по машини се превърнаха в програми за селскостопанска и тежкотоварна механика, а земеделските умения се превърнаха в нашите програми за управление на селското стопанство и градинарство.

Имате всичко необходимо и Olds College може да ви помогне да стигнете до там.

Вие имате потенциала, както като студент, така и като успешно завършил, да процъфтите в кариера, която ще ви предизвика и вълнува. Чрез нашето програмиране, приложни изследвания и индустриални партньорства вие ще процъфтявате в нашата иновативна и технологично напреднала учебна среда, съсредоточена около сътрудничеството между студентите и селското стопанство и технологичните индустрии.

Мисия

Селскостопанската общност на Алберта има таланта, знанията и мисловното лидерство да води в световен мащаб. Този резултат ще бъде постигнат по начин, който демонстрира стопанисване и устойчивост.

Бързи факти

 • Общо 3800 учащи
 • Съотношение мъже/жени 53/47
 • 82% от студентите са от Алберта
 • 2000 Acre Farm Smart Farm
 • 15% увеличение на еквивалента на пълно натоварване през 2018/2019 от 2017/2018
 • 180 обучаеми с двоен кредит 2018/2019
 • Средният размер на класа е 25
 • 75% от студентите са на възраст под 25 години
 • 96% от студентите биха препоръчали Olds College на приятел

Защо Olds College?

Чрез нашите приложни изследвания и интегрирано обучение ние се гордеем, че сме колежът за интелигентно земеделие на Канада, специализиран в земеделие, градинарство, земя и управление на околната среда. Ние работим в тясно сътрудничество с индустрията, за да напреднем и адаптираме нашето програмиране, за да гарантираме, че нашите възпитаници имат уменията да успеят.

 • Красив кампус
 • Интегрирано обучение
 • Приложни изследвания
 • Жилище в кампуса

Студентски Pathways

Посещението на Olds College ви предоставя разнообразие от възможности и Pathways , които можете да поемете по време на вашето образователно пътуване.

Независимо дали започвате в една от нашите 1-годишни програми за сертификат или нашите 2-годишни програми за диплома или започвате в програма за предварително наемане на работа или за чиракуване, има различни начини, по които можете да подобрите образованието си, след като завършите акредитацията си. Като завършил диплома можете да вземете една от нашите програми за следдипломен сертификат или да се насочите към програма за бакалавърска степен по приложни науки. Много от нашите програми също имат възможности за прехвърляне към други институции след средното образование.

Изследвания и иновации

Olds College Center for Innovation (OCCI)

От 1999 г. насам Olds College играе водеща роля в приложната изследователска дейност, насочена към напредване на основаното на иновации икономическо развитие на селските райони в Алберта. Мандатът на Olds College Center for Innovation е да подобри иновациите в секторите на селското стопанство, градинарството, земята и управлението на околната среда чрез пазарно фокусирани приложни изследвания и разработване на благоприятни процеси и нови продукти.

 • Класиран в Топ 50 в най-добрите изследователски колежи в Канада
 • $28 милиона финансиране на приложни изследвания

Разговаря с 175+ клиенти, партньори и организации, което доведе до 95+ проекта.

Характеристики на кампуса

  Приемане

  Готови ли сте да кандидатствате?

  След като сте решили, че Olds College е за вас, е важно да разберете стъпките на процеса на кандидатстване. Силно препоръчваме да кандидатствате минимум 4-6 месеца преди началната дата на програмата - това позволява кандидатстване (3-6 седмици) и обработка на разрешение за обучение. Важно е да обърнете голямо внимание на уебсайта за имиграция, бежанци и гражданство на Канада за времето за обработка на разрешение за обучение.

  1. Подайте заявление чрез Apply Alberta онлайн и платете невъзвръщаемата такса за кандидатстване от $160 (CAD)
  2. Изпратете ни цялата подкрепяща документация за предварителна оценка за прием - моля, включете вашия студентски номер в Алберта (ASN), създаден по време на кандидатстване. Ще се изискват оригинални преписи, преди да бъде издадено окончателно решение за прием и документация.
   • Моля, имайте предвид, че непредаването на цялата подкрепяща документация навреме значително ще забави времето за обработка на Olds College
   • Моля, вижте Изискванията за международни документи за информация как да подадете оригиналните си документи.
  3. Международните кандидати трябва да отговарят на специфичните изисквания за прием за желаната от тях програма.
  4. Оставете 3-6 седмици за обработка на заявлението за пълно заявление. Вашият служител по приема ще се свърже с вас по имейл. Обработката на непълни заявления ще отнеме повече време.
  5. След получаване на документите за прием, кандидатствайте и получете вашата временна виза и разрешение за обучение. Свържете се с канадското посолство или консулство във вашата страна за подробности.
  6. Резервирайте своето място в програмата, като платите депозита за обучение от $1500 (CAD) чрез Flywire до крайния срок, посочен във вашето писмо за прием.
  7. Изпратете доказателство за кандидатстване за вашата временна виза/електронно разрешение за пътуване и разрешение за обучение на вашия служител по приема до крайния срок, посочен във вашето писмо за прием.

  Подкрепяща документация

  • Изпратете преписи от гимназия и след средно образование
  • Изпратете Владеене на английски език
  • Ако вашите документи не са на английски език, трябва да предоставите заверен английски буквален превод (дума по дума) с документите в момента на изпращане. (Olds College препоръчва на студентите да използват Scholaro Transcript Translation)
  • Моля, вижте нашите международни изисквания за документи, за да научите коя документация да подадете. Ако вашата държава не е в списъка, свържете се с нас, за да определим какви конкретни документи трябва да бъдат изпратени.

  Моля, обърнете внимание: Изискват се заверени официални документи, издадени от гимназията, колежа или университета, изпратени в запечатан плик, носещ печат, печат или подпис на институцията.

  Международна оценка на документацията

  Преди да можете да получите предложение за прием, вашите оригинални преписи/дипломи/сертификат за изпит трябва да бъдат изпратени на Olds College за оценка. Всички кандидати за Olds College се оценяват въз основа на завършване на образование на ниво гимназия/гимназия. Кандидатите, които са завършили образование в друга държава, трябва да са завършили с подходящи документи за средно образование и пълномощия.

  *Оценката на преписа ще бъде завършена от приемната служба на Olds College*

  • След като кандидатствате, ще бъде извършена предварителна оценка за прием и за целите на тази оценка международните документи могат да бъдат сканирани и изпратени по имейл на [email protected]. Документите трябва да бъдат комбинирани в един PDF документ. Ако сканираните копия са трудни за четене поради лошо качество на копието, те няма да бъдат приети.
  • След като бъде завършена предварителната оценка за прием, служителят по приема ще поиска официалните преписи да бъдат изпратени на Olds College от издаващата институция или организация в запечатан плик.
  • Ако вашите документи не са на английски език, трябва да предоставите заверен английски буквален превод (дума по дума) с документите в момента на изпращане.
  • От кандидатите може да се изисква да представят документация за проверка в подкрепа на своята кандидатура (напр WAEC карта с изтриване/електронен ПИН, карта за допускане и др.)
  • След като бъдат получени официални документи и се предполага, че все още има място в желаната програма, ще бъде направена оферта за прием.
  • Закъсненията в получаването на официални документи може да доведат до поставяне на кандидата в списък на чакащи, ако програмата достигне капацитет преди получаването на официална документация. Важно е международните кандидати да изпращат официални документи до Olds College при подаване на заявление.

  Признаване на предишно обучение

  След като бъдете приети в програма на Olds College, можете да поискате да бъде направена оценка на някое от предишните ви следгимназиално образование, за да видите дали може да отговаряте на условията за прехвърляне на кредит към новата ви програма. За да завършите кредитна оценка за трансфер, ще трябва да подадете:

  • Нотариално заверено цветно копие на вашите преписи след средно образование, където се вижда подпис и/или официален печат
  • Копия от всички подходящи очертания на курсове или описания за курсовете, които искате да бъдат оценени за кредит за прехвърляне

  Моля, обърнете внимание: Всички преписи, планове на курсове и друга подкрепяща документация трябва да са на английски език. Ако вашата документация е на друг език, трябва да предоставите заверен буквален превод на английски (дума по дума) заедно с нотариално заверено цветно копие на оригиналните документи.

  Местоположения

  Местоположения
  • Olds

   50 Street,4500, T4H 1R6, Olds

   Въпроси