Keystone logo
Olds College of Agriculture & Technology Диплома по прецизно земеделие - Techgronomy
Olds College of Agriculture & Technology

Диплома по прецизно земеделие - Techgronomy

Olds, Канада

2 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 11 753 *

Смесен

* на срок за международен студент I 4832 CAD за местен студент

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Поемете активна роля в преодоляването на пропастта между напредващите технологии и селското стопанство с дипломата за прецизно земеделие - Techgronomy. Тази двугодишна програма ще ви даде задълбочено разбиране за това как да използвате напредващите технологии, с науката за агрономията, за да вземате решения, базирани на данни, които оказват благоприятно влияние върху производството на култури.

Докосвайки се до екосистемата на Olds College Smart Farm, ще получите инструкции от лидери от световна класа в селското стопанство, автоматизацията и изкуствения интелект в хранително-вкусовата промишленост. Чрез практическо обучение ще бъдете оборудвани с необходимите умения за ефективно интегриране на прецизна технология с агрономията, за създаване на системи, които са едновременно действащи и ефективни, за вземане на решения във фермата.

Интегрирано в работата обучение

Като част от програмата Precision Agriculture - Techgronomy, вие ще завършите четиримесечен платен стаж, където ще придобиете практически опит, докато развивате уменията си за лидерство, комуникация, управление на проекти и събиране на данни.

Акредитация

Завършилите отговарят на условията за членство в Института на агролозите на Алберта (AIA), където могат да следват следните професионални обозначения: програма за обучение (ATT), професионален агролог (PAg) и регистриран технолог по агрология (RTAg).

Приемане

Учебен план

Стипендии и финансиране

Кариерни възможности

За училището

Въпроси

Подобни курсове

  • Асоциирана степен по агробизнес, наука и технологии - Агрономство
    • Appleton, Съединени Американски Щати