Keystone logo
Olds College of Agriculture & Technology Диплома по селскостопанска и тежка техника
Olds College of Agriculture & Technology

Диплома по селскостопанска и тежка техника

Olds, Канада

2 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 9544 *

На територията на колежа

* на срок за международен студент I 3642 CAD за местен студент

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Продължете кариерата си в селското стопанство и ремонта на тежко оборудване с диплома за селскостопанско и тежко оборудване. Учейки се от опитни, сертифицирани от Journeyperson, обучени в индустрията инструктори, вие ще получите практическо обучение с излагане на обширна работилница и стая за инструменти.

Въз основа на сертификата за селско стопанство и тежко оборудване, тази едногодишна програма ще разшири вашето разбиране за основите на ремонта на тежко оборудване, като изберете една от двете специалности: селскостопанско оборудване или тежко оборудване.

Чиракуване

Завършилите диплома, които отговарят на академичните изисквания, специализиращи или в селскостопанска, или в тежка техника, имат право да пишат изпити за чиракуване за пълна техническа акредитация в тяхната специфична професия.

Специализация

Студентите избират специалност, по която да специализират. Опциите включват:

Специалност селскостопанска техника

Научете се да ремонтирате, ремонтирате и поддържате земеделско оборудване, включително трактори, оборудване за обработка на почвата, оборудване за сеитба и оборудване за прибиране на реколтата. Може да се специализирате в обслужването и ремонта на помпи за впръскване на гориво и инжектори, основен ремонт на двигатели, хидравлични системи, превключващи трансмисии или специфични видове оборудване (комбайни, силажокомбайни, трактори и др.). Включен е и силен Pathway в системите за прецизно земеделие.

Тежка техника майор

Научете се да поддържате, ремонтирате и ремонтирате тежкотоварни превозни средства и индустриално оборудване, както и различни видове превозни средства и оборудване, включително двигатели с вътрешно горене, верижно оборудване, оборудване за земни работи, оборудване с гумени гуми, камиони за движение по магистрала или теглени -и ремаркета извън магистрала.

Приемане

Стипендии и финансиране

Учебен план

Кариерни възможности

Препоръки на учениците

За училището

Въпроси

Подобни курсове

 • Сертификат за техник по управление на части
  • Saskatoon, Канада
  • Regina, Канада
 • Диплома по техник по двигателна мощност - тежкотоварно оборудване
  • Online Canada
  • Toronto, Канада
 • Сертификат за машинен оператор
  • Saskatoon, Канада
  • Regina, Канада