Online Business School

Online Business School

Online Business School

Представление

Достъпни програми за обучение с изключителни онлайн модули, които ускоряват обучаемите до университетска квалификация.

Независимо дали искате да подобрите уменията си, да подобрите екипа си или да преминете към професионално обучение, учебните Pathways на Online Business School могат да Ви осигурят всичко, от което се нуждаете.

Online Business School предоставя онлайн програми за университетски Pathway с пълни дипломи за студенти и студенти от всички краища на света. Обучаемите могат бързо да проследят пътя си до университетска квалификация в Университета в университета или чрез дистанционно обучение .

Нашите уеб-базирани модули позволяват на учениците да научат какво искат, когато искат и как искат и са създадени, за да улеснят много по-бърз, по-достъпен и ангажиращ начин за учене. С 24-часова платформа за мрежови студенти, персонални табла за управление, 1-2-1 онлайн уроци, групови уеб семинари и банка от предварително записани групови уебкастове, Online Business School осигурява на студентите цялата подкрепа, от която се нуждаят, за да успеят да развият своите професионална квалификация и постигане на университетска квалификация.

Представяне на Online Business School - The Learning революция Stars тук от видео библиотека на Vimeo.

Нашите Удостоверения

Online Business School работи в съответствие с най-високите академични стандарти и разполага с множество структури, които осигуряват стандарта на обучение, предоставен на своите студенти, с най-високо качество. По-долу е даден списък на корпоративните органи, към които принадлежим и асоциациите, в които сме част:

 • OTHM
 • ATHE
 • QUALIFI
 • Търговска камара в Ковънтри и Уорикшир
 • Институт на директорите
 • Институт по гостоприемство
 • Британското компютърно общество
 • ELCAS


Отчитане на OFQUAL

Всички учебни материали са проектирани и написани от професионални академични автори, така че всеки интерактивен модул да е съобразен с конкретните критерии за обучение, определени от OFQUAL, официален орган на правителството на Великобритания за академични стандарти във висшето образование в Обединеното кралство. Тези стандарти гарантират, че тези, които учат с нас, получават висококачествено образование заедно със сертифициране, признато универсално от университетите и работодателите.


Партньорски университетски квалификации

След завършване на последните задачи, студентите получават признати дипломи. Тази диплома може да се използва за завършване на пълна бакалавърска степен или MBA в различни университети в Обединеното кралство, както в университета, така и чрез дистанционно обучение.


Съвет за наблюдение на качеството

Online Business School също така работи с Борд за наблюдение на качеството (QMB), за да гарантираме, че винаги предлагаме акредитирани онлайн курсове и ресурси, за да отговорим на вашите нужди от обучение. Този съвет заседава редовно, за да оцени:

 • Специфични студентски въпроси.
 • Въпроси, свързани с качеството на университетските партньори.
 • Мониторинг на стандартите за оценка.
 • Мониторинг на материалното съдържание срещу резултатите от обучението.
 • Специфични оперативни проблеми, които оказват влияние върху качеството и обслужването на клиентите.

Членовете на борда включват уважавани академични и бизнес лидери. Резултатите от прегледите се споделят онлайн, за да се осигури прозрачност и разбирателство сред нашите партньори и студенти. Всички обратни връзки се приветстват, така че въпросите могат да бъдат официално повдигнати чрез QMB по професионален и обективен начин.


Търговската камара в Ковънтри и Уоруикшир

Британската търговска камара е най-големият и влиятелен независим бизнес глас във Великобритания, който неуморно лобира от името на членовете и широката бизнес общност по въпросите, които са от значение - създаване на подходящи условия за успех на бизнеса, насърчаване на британските фирми в ключови глобални пазари и създаване на динамична бизнес икономика.

Те също така играят ключова роля за преодоляване на различията между преподавателите и бизнеса, като подчертават уменията, които имат нуждаещите се от работодателите и оказват влияние върху политиката в областта на образованието, за да се гарантира ефективността им.

Търговската камара на Coventry & Warwickshire е само една от мрежата от камари, работещи със и от името на фирми от всякакъв размер, във всеки сектор на индустрията на Обединеното кралство. Те помагат на местния бизнес да се свърже, да расте и да постигне успех. Камарата си сътрудничи с други камари, местни власти и партньорски организации, за да придобие представа за проблемите, които са от значение за бизнеса – след това да предаде това знание, за да помогне на правителството да формулира ефективна бизнес политика.

Местоположения

 • Coventry

  7 Osbourne House, Queen Victoria Road, Coventry, CV1 3JD, , Coventry

Програми

Въпроси