© Eva Dang
Oxford International College of Beauty

Oxford International College of Beauty

Oxford International College of Beauty

Представление

Добре дошли в Oxford International College of Beauty в Oxford International College of Beauty , Кралство за красота Великобритания Основана през 1990 г., Oxford International College of Beauty в Oxford International College of Beauty е една от най-престижните институти за обучение по красота в Обединеното кралство.

Предлагайки на студентите най-високата квалификация в света, портал за заетост в някои от водещите световни спа центрове и кариера в екзотични местоположения, Oxford International College of Beauty играе неразделна част от предоставянето на красотата на индустрията с високо професионални терапевти.

OICB се радва на завидна репутация за високи професионални стандарти, изключителни резултати от изпити и перспективи за заетост. Красотата и балнеоложката индустрия предлагат вълнуващи възможности за професионални терапевти, а Oxford International College of Beauty е мястото, където да започнете това пътуване на откриването.

Търсенето на обучение за козметична терапия, стимулирано от популярните и вълнуващи възможности за кариера в козметичната индустрия, допринася за успеха на Oxford International College of Beauty в Oxford International College of Beauty .

Предлагайки на студентите най-високата квалификация в света, портал за заетост в някои от Обединеното кралство и световните водещи спа центрове и кариери в екзотични местоположения, Oxford International College of Beauty играе неразделна роля в предоставянето на козметична индустрия с високо професионални терапевти.

Наслаждавайки се на завидна репутация за високи професионални стандарти, изключителни резултати от изпити и перспективи за наемане на работа, Oxford International College of Beauty предлага ексклузивно обучение по козметична терапия във Витней, един от най-атрактивните пазарни градове в Cotswolds.

Witney е оживен пазар с отлични възможности за пазаруване, отдих, кино, пъбове и ресторанти. Намираме се в близост до Оксфорд, двореца Бленхайм, красивите села в Котсуолд и само час и половина от Лондон.

Oxford International College of Beauty наскоро получи статут на "премиерски колеж" от ASIC и е регистриран спонсор в Британската агенция по границите.

Красотата и балнеоложката индустрия предлагат вълнуващи възможности за професионални терапевти, а Oxford Interational College of Beauty е мястото, където да започнете това пътуване за откриване.

Местоположения

  • Witney

    Waterside Court New Bridge Street Witan Way, OX28 6FE, Witney

Въпроси