Palm Beach State College

Palm Beach State College

Palm Beach State College

Представление

Най- Pathway към успеха в окръг Палм Бийч

За UsSince отваря врати преди повече от 80 години, Palm Beach State College е неизменна играчка в забележителния растеж и просперитет на окръг Палм Бийч. Нашите завършители - лидери на общността и бизнеса от поколения - оказват влияние върху всяка индустрия и продължават да го правят и днес.

Основан през 1933 г. като първи колеж за обществена общност във Флорида, Палм Бийч щата е нараснал от три класни стаи и 41 местни студенти до пет кампуса и 48 757 студенти от повече от 161 държави. Един от най-добрите производители на завършили висше образование в САЩ, PBSC предлага и бакалавърски степени, професионални сертификати, кариерно обучение и корпоративно и продължаващо образование.

С годините Palm Beach State College разширява своята мисия, програми и достига, за да се превърне в най-голямата институция за висше образование в окръг Палм Бийч и четвъртият по големина (базиран на FTE) от 28-те колежа в системата на колежа във Флорида. Всяка година повече висшисти в окръг Палм Бийч избират PBSC от която и да е друга институция. Студентите се записват на места в градчетата в езерото Уърт, Бока Ратон, Палм Бийч Гардънс, Беля поляна и Локсахатче Гроувс, както и да вземат курсове онлайн.

Местоположения

  • Lake Worth

    South Congress Avenue,4200, 33461, Lake Worth

    Въпроси