Pacific College of Technology

Pacific College of Technology

Pacific College of Technology

Представление

Pacific колеж по технологии е награждаван регистриран доставчик на професионалното образование и обучение, които предлагат курсове по счетоводство, бизнес, мениджмънт и информационни технологии. С попълването на диплома / напреднали диплома с нас, учениците откриват един път да влезе в повечето университети в Австралия и са добре подготвени за реалния живот работа.

Топ 10 причини да изберете Pacific колеж по технологии

Колежът е ASQA одобрен и CRICOS регистрирани. Всички наши курсове следват австралийски квалификационна рамка и отговарят на стандартите AQTF. Ние имаме високо квалифициран и поддържащо персонал да ви помогне да плавно преминаване към изучаване в Сидни. Ние предлагаме много конкурентна ценова структура. Можете да прехвърляте кредит спечелил най-Pacific колеж по технологии в университет. Колежът разполага с гъвкави тайминги клас (вечер и през почивните дни са на разположение). Курсове в Тихия колеж по технологии ви дават правилните умения и познания, за да успее в динамична работна среда. Нашата преподаватели осигурява практически, практическо обучение в една високотехнологична и иновационна среда. Има добър набор от избрани курсове, за да отговарят на вашите нужди. Колежът е удобно разположен в непосредствена близост до жп гара Auburn в сърцето на Сидни, Австралия.

Практически, практическо обучение

Ние се фокусираме върху практическите умения, които трябва да бъдат в състояние да изпълняват в избрания от вас кариера. Ние ви даде солидна основа в теорията, след това ви научи как да го прилага по отношение на реалния свят бизнес ситуация.

Признато от австралийските университети

Всички наши курсове са правителството одобри, така че те са признати от австралийските университети и колежи. Като диплома (или по-горе) с Pacific колеж по технологии, може да получите кредит за специалност бакалавър.

Подгответе се за университет

Ние ще ви помогне да се подготвят за по-нататъшно образование в австралийски университет с преподаване ви жизнено важни академични умения като есе, доклад и писмено задание, изследване, като се позовават и критичен анализ.

Едно приятно преживяване обучение

Ще се наслаждавате на времето си в Австралия с нашата спокойна и приятелска кампус атмосфера. Плюс това, ние ще ви помогнем да се забавляват чрез спонсориране на дейности като екскурзии до Сидни атракции, барбекюта и спортни турнири.

За Сидни

Колежът се намира в Обърн, която е на около 20 км от CBD Сидни. Колежът се намира на 2 минути пеша от жп гара Обърн, която дава възможност на учениците възможност да се насладите на удобни транспортни съоръжения, в близост до търговски центрове, пазари, ресторанти и забавления. Sydney предлага една от най-добрите среди за уникалните учебни и социални преживявания.

Местоположения

  • Sydney

    Pacific College of Technology Level 1, 91-95 Rawson Street Auburn , NSW 2144, Sydney

    Въпроси