Peninsula College

Peninsula College

Peninsula College

Представление

Иновативен. Студентски ориентиран. Факултет от световна класа.

В Peninsula College нашата уникална среда ви насърчава да изследвате нови възможности. Колежът е иновативен и ориентиран към студентите с отлични преподаватели и малки класове. Нашите учебни съоръжения се отличават с удивителна архитектура и класни стаи с модерна технология и оборудване за обучение. Ние предлагаме международен опит в обучението и сме активно включени в нашата местна общност. Нещо повече, ние предоставяме много извънкласни възможности: шампионски атлетически отбори, студентски клубове и дейности, както и набор от културни и изящни изкуства събития през цялата година.

Светът е вашата класна стая

В Peninsula College обучението не е ограничено до затворени класни стаи или лекционна зала. Вместо това, целият кампус и Олимпийският полуостров се превръщат в учебни лаборатории, тъй като студентите и преподавателите се преместват на открито, за да се възползват напълно от всичко, което нашата уникална област може да предложи.

Всеки, който е запознат с колежа, не би се изненадал да намери клас по език, философия или литература, който се събира в средата на площада на колежа в ярък слънчев ден, или да види нашия невероятен PC Jazz Ensemble да изпълнява пред сградата на Pirate Union Building ( PUB) Студентски център. Нито пък е необичайно да откриете малки групи ученици и техните учители, тръгващи призори за екскурзии до близкия океан, Олимпийския национален парк или дъждовните гори, за да открият и изучават местния морски живот, фауна и флора в техните естествени местообитания.

Можете дори да прекарате едно или повече тримесечия в обучение в друга държава, ако изберете или вземете курсове по език и култура от гостуващи преподаватели от други страни. В Peninsula College разработихме специално образователно изживяване, внимателно проектирано за успеха на учениците.

Мисия

Peninsula College обучава разнообразни популации от обучаеми чрез програми и услуги, ангажирани с общността, които насърчават равенството и успеха на учениците.

Основни теми:

 • Напредване на успеха на учениците
 • Постигане на академични постижения
 • Насърчаване на справедливостта и приобщаването
 • Укрепване на общностите

Визия:

Peninsula College е дестинация на културно и екологично разнообразие, където високите академични постижения трансформират живота на студентите и укрепват общностите.

Водещи принципи

Общността на колежа се ръководи от следните принципи:

 • Процесът на преподаване/учене е в центъра на мисията на Peninsula College .
 • Членовете на общността на кампуса ще се отнасят един към друг с взаимно уважение и достойнство.
 • Членовете на общността на кампуса ще бъдат открити и честни в своите комуникации.
 • Членовете на общността на кампуса трябва да насърчават положителна работна среда и да избягват враждебни отношения.
 • Всеки член на общността на кампуса трябва да действа етично и почтено.
 • Кампусът ще участва в процеси на съвместно вземане на решения.

Характеристики на кампуса

  Местоположения

  Местоположения
  • East Lauridsen Boulevard,1502, 98362, Port Angeles

  Въпроси