© Quality Fly
Quality Fly Aviation Academy

Quality Fly Aviation Academy

Quality Fly Aviation Academy

Представление

Нова програма за обучение на пилоти на авиокомпании

Интегрираният ATPL на академията е проектиран да осигури най-високо ниво на компетентност за летене в най-взискателните авиокомпании по целия свят и да подготви студентите за реални обстоятелства.

Новата програма включва не само най-новите и бъдещи изисквания на EASA, като KSA, Advanced UPRT, CBTA и TEM, но и нововъведения, включително:

 • 40 часа APS MCC в AIRBUS 320 FFS LEVEL D. Този APS MCC удвоява часовете на стандартен MCC, като значително увеличава подготовката за оценка на симулатор на авиокомпания
 • Безмоторно летене - 3 полета Basic Gliding в тяхната програма за обучение, както и теоретични часове. Става все по-обичайно за авиокомпаниите да добавят сесии за планиране към своите структури за обучение, за да подобрят уменията за управление, като по този начин противодействат на ефекта на автоматизацията
 • Обучението е ориентирано към изискванията на авиокомпаниите, с акцент върху меките умения, допълващи техническите умения, следвайки основните компетенции на ICAO
 • Неограничен достъп до контролиран симулатор за обучение
 • 100% във флота от ново поколение стъклени кокпити с най-високо отношение към околната среда с консумация до 50% по-ниска от еквивалентната стара флота
 • Нощни полети с многомоторен самолет
 • Проследяване от край до край, включително индивидуално обучение за укрепване и подготовка за кариерни съвети

Свържете се с нас или се присъединете към някой от нашите Дни на отворените врати, за да научите за нашата програма или да разберете дали да станете пилот е добър вариант за вас.

Защо лицензът на EASA?

Най-признатият лиценз на от авиационните власти в целия свят. Благодарение на по-високите му стандарти
в сравнение с лиценза на FAA и по-надеждните записи за проследяване на учениците, авиационните власти предпочитат да наемат притежатели на лиценз EASA.

FAA изисква минимум 1500 летателни часа, за да работите като първи офицер в авиокомпания в много страни, като например САЩ. Притежателите на EASA обаче нямат ограничение да летят като първи офицери във всяка авиокомпания след завършване на интегрирания курс за ATPL, с минимум общо 220 часа.

Статистика

Гордеем се с нашите показатели

+90%

Теоретични познания
Процент на изпит за първи път

+95%

Летателно обучение
Процент на изпит за първи път

+150K

Опит с авиокомпания
Полетни часове, натрупани от нашия екип

+30

Националности
Качествената муха насърчава разнообразието

Флота

Имаме флот от 11 самолета, състоящ се от:

 • 3 Tecnam P2002JF
 • 5 Tecnam P2008 JC
 • 2 Tecnam P2006T
 • 1 Cessna 172S

Ние обновяваме и увеличаваме нашия флот от 2018 г. със скорост от два самолета годишно. През 2024 г. пристигат още 4 чисто нови самолета Tecnam P2008 .

Нашите симулатори се състоят от:

 • 1 FNPT II Elite King B200 Turbovit MCC (използван по време на IFR фазата)
 • 1 Airbus A320 Full Motion Level D Full Flight Simulator (базиран на международното летище Barajas и използван за частта APS-MCC от вашето обучение.

  Характеристики на кампуса

  Оптимизирани съоръжения, базирани на New Generation Airlines

  • Земното училище
  • администрация
  • Полетни операции

  Защо Мадрид, Испания, е оптималната база за вашето обучение?

  • >300 слънчеви дни в годината позволяват по-бързо завършване на курса.
  • >1500 полета на ден, свързващи Мадрид със света.
  • >40 международни летища в Испания, Португалия и Северна Африка за обогатена среда за обучение.
  • -30% по-малко разходи за живот от страните от Северна Европа.

  Топла среда

  Една от нашите нематериални и най-забележителни ценности е нашата семейна среда . Ние знаем, че най-доброто представяне се постига, когато учениците се чувстват като у дома си в топла атмосфера . Ние сме много горди с нашия екип, който работи усилено и страстно, за да донесе на нашите ученици ключовете към успеха като пилоти на авиолинии в позната среда.

   Приемане

   Препоръки на учениците

   Защо да учите в Quality Fly Aviation Academy</p>

   1. Най-добра инвестиция

   Ние считаме нашия ATPL курс за инвестиция през целия живот на кандидата. Quality Fly предлага най-иновативното и пълно обучение на конкурентна цена :
   Нашето обучение не само включва най-новите и бъдещи регулаторни изисквания като APS MCC, UPRT, CBT, TEM и KSA; но ние ви предлагаме допълнителна стойност като единствената академия, включваща пълен летателен симулатор и обучение по плъзгане в своя курс.

   2. Фокусирано върху авиокомпанията обучение

   Нашето обучение е предназначено за кандидатите да постигнат най-високите стандарти, очаквани от днешните най-реномирани авиокомпании, което включва не само технически умения, но и обучение за нетехнически умения, включващо пълен набор от ключови компетенции:

   • Предотвратяване на разстройство и възстановяване
   • Вземане на решения и управление на отказите
   • Управление на заплахи и грешки
   • Обучение за осъзнаване на ситуацията
   • Развитие на осъзнаването на самодоволството

   3. Най-кратка продължителност

   Колкото по-скоро нашите кандидати станат притежатели на лиценз за транспортен пилот на авиокомпания , толкова по-скоро ще се присъединят към авиокомпания като първи офицер и по този начин толкова по-скоро ще получат възвръщаемост на инвестицията си. Quality Fly е една от малкото организации в
   Европа , упълномощена от EASA за 24-месечен курс за ATPL. Благодарение на нашата база за оптимални метеорологични операции, нов и излишен флот, директна учебна програма и нашия добре обучен екип, това са само част от причините да се присъедините към нашите ускорени курсове.

   4. Международна среда

   Като глобално фокусирана летателна академия, със 100% от нашите класове, преподавани на английски език , QUALITY FLY е горд да бъде домакин на международна студентска база от повече от 35 различни националности.


   В QUALITY FLY вярваме в развитието на нашите ученици отвъд техническото обучение. Нашата международна среда осигурява естественото развитие на културното съзнание, което е важно предимство в света на глобалната авиация, където най-добрата възможност може да се намира на другия край на планетата. Това също води до приятели за цял живот и връзки по целия свят.

   5. Най-съвременно оборудване

   QUALITY FLY има една от най-новите и модерни флотилии в ЕС , съчетаваща аналогова GPS базирана конфигурация за солидни умения за летене с инструменти, със стъклени пилотски кабини като въведение на авиокомпанията . Нашето високо ниво на стандартизация на автопарка осигурява на студентите значително намаляване на времето за запознаване по време на обучение. За симулаторните сесии нашето обучение се извършва в B200 FNPT II (турбовинтов), симулатор A320 FNPT II (реактивен) и A320 FFS (реактивен).

   6. Коучинг от край до край

   Тъй като пътят от първото отваряне на книгата ви до изправянето пред професионалната авиокомпания може да бъде дълъг и труден, ние следим отблизо и обучаваме всеки от нашите ученици - като се започне от първия учебен ден до последните приготовления за осигуряване на работа.
   Нашите инструктори проследяват напредъка на учениците непрекъснато с редовни срещи и индивидуално обучение, за да предотвратят всяко отклонение от очаквания път на представяне. Това проследяване се допълва от различни сесии за кариерно консултиране . Горната комбинация осигурява на нашите студенти страхотен процент на успешно преминаване на изпита за първи път и успех при оценката на авиокомпанията .

   7. Жилищни решения

   Тъй като курсовете по QUALITY FLY са интензивни, ние не искаме нашите студенти да губят време в организиране на жилища. Предлагаме цялостни решения:

   • Удобна локация без нужда от кола - 40 минути до летището и непосредствена близост до метростанция с лесен достъп до центъра на града.
   • Конкурентни цени - около 30% по-ниски от другите европейски резиденции
   • Включени всички консумативи - интернет, ток, вода и основно почистване
   • Депозит за един месец - вместо изискваните от агенциите три месеца
   • Напълно оборудван - с всички удобства

   8. Възможности за работа на инструктор

   QUALITY FLY е разрастваща се организация, посветена на поддържането на екип от силно мотивирани и висококачествени инструктори. Нашият процес на подбор на студенти има предвид това, така че в допълнение към обучението на бъдещи пилоти на авиокомпании, ние също така разглеждаме нашите студенти като потенциални бъдещи летателни инструктори , подходящи да работят в QUALITY FLY.

   Позицията на летателен инструктор е една от най-добрите совалки за намиране на работа в авиокомпания. QUALITY FLY предлага курсове за инструктори заедно с договор за работа

   </div>

   Quality Fly Aviation Academy притежава сертификат за одобрена организация за обучение E-ATO-197 , съгласно разпоредбите на Европейската агенция за авиационна безопасност EASA, издаден от нейния испански клон Asociación Española para la Seguridad Aerea AESA. Quality Fly Aviation Academy е одобрена да издава:

   Пълният набор от пилотни курсове за обучение до CPL и ATPL, включително:

   Интегриран ATPL

   ATPL модуленЗОПATPL теорияДистанционно обучение по теория на ATPLНощен рейтингIR MEP и IR SEPIR PBNБазирани на компетентност IR MEP и IR SEPCPLРазширено UPRTМКЦPBNKSA 100

   А също и всички курсове за инструктори, включително:

   • Инструктор на полета
   • IRI
   • CRI
   • MCCI
   • Опресняване на всички рейтинги на инструктори
   • FI UPRT

   Можете да видите и изтеглите копие на ATO сертификата на нашия уебсайт.

   Местоположения

   • Madrid

    Carretera Barrio de la Fortuna, s/n, 28054, Madrid

    Въпроси