Reading Area Community College - RACC

Reading Area Community College - RACC

Reading Area Community College - RACC

Представление

Community College College (RACC) е акредитирана, всеобхватна образователна институция с отворено записване, която осигурява следното: Асоциирана степен, сертификати и дипломи; кариерно фокусирано обучение; преходна курсова работа; обучение за умения за бизнеса и индустрията; лични програми за обогатяване и дейности по обществена услуга. Спонсориран от окръг Berks, колежът осигурява достъпен достъп, за да отговори на идентифицираните образователни потребности на общността.

Тук учат студенти от всяка възраст, раса, религия и много различни страни по света. Тези, които търсят дипломи в колежа, са привлечени от програми като сестрински грижи, дихателни грижи, наказателно правосъдие и бизнес. Други хора следват индивидуални курсове, за да постигнат умение или интерес или да получат сертифициране по различни теми. Отделът „Образование / Развитие на работната сила на Общността“ предлага програми като помощ при дентална помощ, помощ за здравето в домашни условия, ветеринарна помощ и подготовка за GED.

Колежът играе важна роля и в бизнес общността. Центърът за обучение и технологии на Schmidt осигурява обучение за висше ръководство, технология на производство, информационни технологии, готовност на работното място и грамотност на работното място. RACC също си партнира с други обществени организации за повишаване на икономическата жизненост на града и окръга.

Местоположения

  • Reading

    South 2nd Street,10, 19602, Reading

    Въпроси