Keystone logo
Sacred Art School

Sacred Art School

Sacred Art School

Представление

Sacred Art School е международно училище с корени в Тоскана, което е основано, за да насърчава творчеството в изкуството и художествените занаяти, с безгранична отвореност към света на сакралното.

„Напред в традицията“ е идеята, която ни характеризира: Ще научите как да проектирате и създавате напълно съвременни произведения на изкуството, свързани с художествена традиция, която има двадесетвековна история.

Училището, което не се придържа към определен артистичен стил, е преди всичко работилница, където ученици и учители, художници и занаятчии се срещат и изправят един срещу друг. Тъй като студентите растат в своите дизайнерски и творчески умения, те могат да бъдат включени в комисиите, като също така се учат да взаимодействат с клиента и неговите нужди.

Училището предлага на творците да вървят „напред в традицията“ чрез инструменти като:

  • 1. Строго артистично и техническо обучение...

... което ви позволява да овладеете фигуративния език, както се е преподавал в ренесансовите художествени работилници и в Академиите за изящни изкуства. Тук ще научите традиционни техники като длето, рисуване, рисуване с маслени бои, моделиране на глина, както и технологични инструменти като софтуер за 3D дизайн.

  • 2. Задълбочен анализ на съвременната мисъл...

което ще ви помогне да разберете свещеното с особено внимание към католицизма.

  • 3. Град Флоренция...

който със своите колекции и културни събития е най-важната учебна зала, перфектен контекст за обучение на нови професионалисти, свързани със света на изкуството и занаятите от най-високо качество.

Местоположения

  • Metropolitan City of Florence

    Viale della Catena, 4 Le Pavoniere – Parco delle Cascine, 50144, Metropolitan City of Florence

Въпроси