SANS Technology Institute

SANS Technology Institute

SANS Technology Institute

Представление

Какво прави различното образование на SANS Technology Institute ?

SANS Technology Institute подготвя следващото поколение специалисти по киберсигурност за това, с което те ще се сблъскат в тази област. Нашите програми се отличават от нашия факултет от световна класа; нашият акцент върху практическото обучение в SANS курсовете, които се актуализират непрекъснато за актуална актуалност, повечето от които водят до признати в индустрията GIAC сертификати; нашите иновативни опции за лично и онлайн обучение; и доказания успех на нашите възпитаници.

Киберсигурността е всичко, на което учим и никой не го прави по-добре.

130863_sans.jpg

Магистърска програма

Програмата за магистърски науки по специалност „Информационна сигурност” подготвя работещи информационни системи за сигурност и ИТ специалисти, за да предприемат кариерата си на най-високо ниво чрез обширна учебна програма, фокусирана както върху техническото овладяване, така и върху развитието на основни умения за лидерство и комуникация. Строга, предизвикателна и възнаграждаваща, магистърската програма помага на студентите да развият своята репутация в индустрията, като предоставя възможности за техните студентски изследвания да бъдат разгледани за публикуване в онлайн ресурси, включително читалнята на SANS и водещи индустриални списания.

"Вие оставяте програмата с твърдо разбиране защо индустрията функционира по начина, по който работи", казва Шавна Търнър, главен архитект на решенията на Nike. "Погледнете под капака. Не става въпрос само за това как да се манипулира технологията. Става въпрос и за научаването на „защо“. Ако искате да станете лидер, трябва да знаете „защо“.

Програми за завършил сертификат

Програмите за сертификати на завършилите SANS Technology Institute са проектирани с две аудитории.

За работещи професионалисти в областта на ИТ и информационната сигурност, които не са в състояние да участват в пълната магистърска програма по инженерно-информационна сигурност, но които биха се възползвали от поемането на всички 3 от техническите дипломирани курсове в основата на магистърската програма, колежът предлага този завършил програма за сертификат:

  • Киберсигурност инженеринг (основен)

За работещите в областта на информационната сигурност и ИТ специалистите, които имат изградена техническа база и се стремят да задълбочат своите възможности в специализирани области на информационната сигурност, колежът предлага високо технически, практически програми за завършили сертификати в тези области:

  • Тест за проникване и етично хакване
  • Реакция на инцидентите
  • Сигурност на индустриалните системи за контрол
  • Операции за киберзащита

„Печеленето на сертификат за завършил от SANS е това, което наистина ускори моята кариера,“ каза Дейвид Кокс, мениджър по управление на кибер заплахите от EY. „Техническите умения, които научих в програмата, ми дадоха увереността да ръководя екипа си и да ги подготвя за нови предизвикателства."

Бакалавърска програма за сертификат

Програмата за студентски сертификати за приложна киберсигурност на SANS Technology Institute беше разработена за студенти и хора, които искат бърз Pathway към кибер работна сила. За тази програма не се изисква предварително кибер опит, но кандидатите трябва да са завършили поне две години колеж.

Проектиран и преподаван от лидерите в индустрията, нашата студентска програма предоставя знания, инструменти и техники, необходими за стартиране на кариера в киберсигурността. В практически курсове нашите студенти изследват проблеми, които засягат сложни и взаимосвързани ИТ системи, учат се да се борят с общи заплахи за ценни данни и се появяват с практически умения, които работодателите търсят.

130865_ACSimage.jpeg

Отличителни атрибути

GIAC сертификати

Спечелете сертифицирани от индустрията GIAC сертификати във всяка програма, които потвърждават вашия набор от умения.

гъвкавост

Изберете от различни опции за онлайн и лична доставка на курсове, включително 100% онлайн опции за всяка програма.

Факултетен експертен опит

Проучете се с лидерите в бранша от областта на киберсигурността, които са едни от най-добрите практикуващи инструктори в света.

Силна мрежа

Присъединете се към мрежа от професионалисти, които Джошуа Люис, MSISE '18 и VP на Threat Intelligence & Incident Response в Umpqua Bank нарича "някои от най-талантливите студенти и учители в бранша."

Стойностно предложение

Ако погледнете отблизо редица колежи, които предлагат дипломирани или магистърски програми по информационна сигурност, ще разберете, че сигурността е само още един предмет, който институцията предлага, често с акцент върху теорията. В SANS Technology Institute на SANS Technology Institute киберсигурността е всичко, на което преподаваме. Нашите практически, ориентирани към кариерата курсове се проектират, преподават и редовно актуализират от някои от най-добрите експерти в областта на киберсигурността. Всички наши над 125 преподаватели работят в областта. Това, което научите в клас, можете да кандидатствате веднага в работата.

„Курсовете на SANS Technology Institute са напълно приведени в съответствие с случващото се в индустрията“, казва студентът Карим Лалджи, който е Управляващ консултант по сигурността в TELUS. „Материалите на курсовете се актуализират непрекъснато въз основа на новите разработки в киберсигурността. Тя е строга, предизвикателна и уместна. "

Нашите студенти и преподаватели формират общност от ангажирани практикуващи, която продължава отдавна завършване. Нашите възпитаници ни казват непрекъснато, че спечелването на степен на ДАНС беше повратна точка за тяхната кариера. Това сме кои сме. Това е нашето ценно предложение.

130866_IR.jpg

Опции за доставка на курса

Гъвкави програми за киберсигурност, за да отговарят на вашия график

Умът ви няма граници. Защо трябва да си колеж? Нашите опции за курсове на живо и онлайн са създадени така, че да пасват на вашия живот и как искате да се учите. Всички наши програми имат 100% онлайн опция, така че можете да спечелите американска степен или сертификат, без изобщо да напускате дома си.

Онлайн: По поръчка

Онлайн, самостоятелно насочена инструкция оптимизира гъвкавостта, което ви позволява да научите със собствен темп от дома или работата и да пренавивате съдържание по всяко време.

Онлайн: Онлайн онлайн

Учете се от дома - и спестете от пътни и квартирни разходи - макар и на живо, интерактивни сесии с инструктори на SANS и практически лаборатории във виртуална среда.

Лична инструкция за потапяне

Посещавайте потапящи курсове през седмицата, които се провеждат в цялата страна и по целия свят през цялата година. Запознайте се лично със студенти и инструктори и имайте възможността да присъствате на специални събития, NetWars, презентации на доставчици и други.

Местоположения

  • Bethesda

    11200 Rockville Pike, Suite 200, , Bethesda

    Въпроси