Santa Monica College California

Santa Monica College California

Santa Monica College California

Представление

Вие сте попаднали на специално място. Вярваме, че колеж Санта Моника предлага изключително и уникално образователно преживяване. Ние също така вярваме, че предоставяме богатство от ресурси на общността.

Какво ни прави специални? Освен нашите академични постижения, ние имаме уникални за нас функции - включително Планетариумът Джон Дрешер; красивата широка сцена в SMC Performing Arts Center, премиерно място за изпълнителски изкуства; и Центърът за медии и дизайн, в който са поместени програми като бакалавърска степен по дизайн на взаимодействието.

Колежа Санта Моника - двугодишен обществен колеж, акредитиран от Западната асоциация на училища и колежи - открит през 1929 г. само с 153 студенти. Сега тя се превърна в процъфтяващ кампус с повече от 32 000 студенти и предложения в повече от 100 области на обучение.

Имаме впечатляващ академичен рекорд. Ние сме лидер сред 116-те колежи на държавата в трансфера на студенти в Калифорнийския университет, Университета на Южна Калифорния, Университета Лойола Мериманд и други четиригодишни кампуси.

Колежа Санта Моника е една от най-достъпните институции за висше образование в света. И имаме активен офис за финансова помощ и стипендии, който ще ви помогне да получите средствата, необходими за плащането на вашето образование в колежа.

Местоположения

  • Santa Monica

    Pico Boulevard,1900, 90405, Santa Monica

    Въпроси