Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Sappo School

Sappo School

Sappo School

Представление

Сапо училище Е един от водещите Независими частни училища за Дълъг остров днес. Ние сме предшественици на движението за реформа в образованието и академичните постижения. През последните десетилетия, Sappo Е обслужвала семействата на Лонг Айлънд, осигурявайки безопасна и мотивационна учебна среда за всяко дете. Известно и уважавано от топ професионалисти в областта на здравеопазването на децата, Sappo Прилага най-новите научни изследвания към учебните програми.

Сапо училище е Щата Ню Йорк Одобрено колеж подготвително училище с одобрен специален образователен отдел. Ние се грижим за студентите, които работят най-добре в интимна среда, докато получават лично внимание и формират социални привързаности. Степента на отпадане е 0%, а над 90% от нашите завършили продължават колежите по техен избор. Висок процент от нашите завършили получават значителни стипендии за тяхното следдипломно образование.

Нашата мисия

Нашата мисия в училище Sappo е да създадем стратегически атмосфера, която да насърчава академичните постижения в подкрепа на индивидуализирания подход към ученето. Пълният потенциал се реализира чрез идентифициране и развитие на социалните, емоционалните и академичните системи, които произвеждат учене. Успокояващата програма позволява на учениците да проучат това обучение и да приемат предизвикателствата с увереност. Вярваме в оформянето на членовете на нашето глобално общество в гражданите на света, които са в състояние да се изправят пред бъдещето със сила на характера и човешките цели.

Местоположения

  • Commack

    40 Kings Park Road, NY 11725, Commack

Въпроси