Keystone logo
San Diego Flight Training International

San Diego Flight Training International

San Diego Flight Training International

Представление

1

относно San Diego Flight Training International

Добре дошли в San Diego Flight Training International разположен в красивата Южна Калифорния. SDFTI е сертифициран и одобрен alt = "14alt =" 1 училища с орган за изпита за летателни изпити и завършва професионални пилоти от alt = "1989 г. SDFTI е помогнал на стотици амбициозни пилоти да постигнат целите си за професионално летателно обучение безпроблемен рекорд за безопасност. Очакваме с нетърпение да ви помогнем да направите същото. Предлагаме изключителна атмосфера за завършване на вашето авиационно обучение и Монтгомъри Фийлд (Сан Диего) се радва на средно повече от 350 летателни тренировъчни дни годишно поради отличното си време. Сан Диего също може да се похвали с топъл и сух климат, красиви плажове и туристически атракции в безопасна и непринудена обстановка. Системата за контролиран въздушен трафик и смесица от дълги бели океански плажове, пъстри пустини и заснежени планини в района превръщат Сан Диего в най -идеалното и красиво място за обучение на авиация в страната. Вашето решение да изберете летателно училище е важна стъпка и последните проучвания показват, че критична разлика за опитни ученици ts е стилът и качеството на наличните инструкции. Това е областта, в която SDFTI отбеляза най -висок резултат от скорошно независимо маркетингово проучване. Всеки курс има учебна програма, която е разработена, за да ви преведе възможно най -ефективно с акцент върху структурата, безопасността и качеството. Нашите възпитаници са изключително успешни в постигането на целите си. Почти alt = "100% преминават писмените си тестове от първия опит и повече от 80% издържат практическия си полетен тест само с един опит.

Защо да изберете SDFTI ?

2

Тъй като SDFTI предлага обучение от световна класа и е доказано успешно ... Ние обучаваме пилоти тук в района на Сан Диего повече от alt = "20 години.

СТРУКТУРА Ние ви предоставяме типа структурирано обучение, което всяка авиокомпания желае, когато избира най -добрите хора за най -желаните позиции в пилотската кабина на самолета. Предлагаме обучение както по част 61, така и по част 141 с изпитни органи, както е предписано от Федералните авиационни правила (FAR).

ПОДГОТОВКА НА ИНТЕРВЮТА Всеки студент получава интервю за работа и подготвителни умения за намиране на работа с най -големия брой авиокомпании, налични в индустрията. Това е повече от ПРОСТО интервю; това е кариера, която искате ... ние ще ви стигнем там бързо, ефективно и безопасно.

ОБУЧАВАЩА СРЕДА Повече от дни в годината можете да летите, това е общият брой часове и комфортът, в който можете безопасно да ги изпитате. В SDFTI вие се възползвате от летния опит на Южна Калифорния, който ви дава най -голямата възможност да регистрирате часове ден след ден.

РАЗНООБРАЗИЕ НА ТЕРЕАНА Само с един полет можете лесно да преминете от 70 мили от плажовете на брега на океана до вътрешните долини до високите планински върхове до пустинните паркове на Анза-Борего до богата на земеделие Имперска долина и Солтоновото море. Имате възможност да изпитате повече тук, отколкото навсякъде другаде.

РАЗНООБРАЗИЕ НА ВЪЗДУШНОТО И ЛЕТИЩЕ Има по -голямо разнообразие в рамките на alt = "20 мили от SDFTI от всяко друго училище на планетата. От множество търговски и военни операции от клас Bravo до писти за контролирана гражданска авиация от клас 8 твърде малки неконтролирани ивици. Тук имате възможността да бъдете изложени на почти всичко, което ще намерите в кариерата си. Ние също имаме един от двата коридора „кула по пътя“, налични в Съединените щати.

NEWEST AIRCRAFT SDFTI притежава, експлоатира и поддържа 15 самолетни парка. Това включва самолети с двумоторни и едномоторни комплекси и най -новата колекция от Cessna 17alt = "2s в региона, включително стъклена пилотна палуба, оборудвана с Garmin® G1000®.

Визови изисквания

SDFTI е упълномощен от правителството на Съединените щати да записва неимигрантски чужденци (международни) студенти и пребиваващи чужденци в курсове за летателно обучение. Това изисква започване на бърз и лесен за следване процес M1 Visa. Много от нашите международни студенти търсят бърза и икономична комерсиална програма от начало до край, която включва частни, инструментални, търговски и мултидвигателни програми на FAA. Международните студенти могат също да изберат да се обучават в нашия нов и модерен автопарк и да изберат някой от индивидуалните сертификати и рейтинги на FAA, за да завършат персонализиран курс на обучение.

San Diego Flight Training International има право да издава I-20, които позволяват на студентите да получат студентска (M-1) виза чрез съответното си посолство, за да влязат в Съединените щати за летателно обучение. Това ще позволи на чуждестранните граждани да получат M1 VISA и след това да започнат летателното си обучение в САЩ. Моля, имайте предвид, че чуждестранните чужденци могат да тренират само в училища, които са оторизирани I-20. Неспазването на тази политика може да доведе до депортиране. Ние също така приемаме трансфери на чужденци, които се обучават в други одобрени и оторизирани летателни училища от I-20. Това е много лесен процес и когато се извършва правилно, ще има малко влияние върху вашето обучение.

Местоположения

  • San Diego

    8745 Aero Dr., Ste. 103 , 92123, San Diego

Въпроси