Shillington Education

Shillington Education

Shillington Education

Представление

Защо да изберете Shillington?

Shillington е различен от повечето университети или курсове по дизайн

Не е необходим опит. Сериозно. Не е необходимо да провеждате интервю или да изпращате портфолио. Изискваме само страст към дизайна и 100% отдаденост на курса.

Намерете мечтаната си работа! Студентите на Shillington се наемат в топ дизайнерски студия, работят за големи марки и започват собствен бизнес. Благодарение на нашите индустриални връзки и ресурси, вие ще завършите уверени за търсене на работа.

Създайте зашеметяващо дизайнерско портфолио. Студентската ни работа говори сама за себе си. Прегледайте стотици дигитални, печатни и опаковъчни проекти. Вижте какво можете да създадете само за 3 месеца на пълен работен ден или 9 месеца на непълен работен ден.

#Shillumni мрежа и репутация в индустрията. Когато завършите, възползвайте се от репутацията на Shillington в индустрията и се присъединете към уважавана група от 5000+ #Shillumni, които работят в някои от най-добрите студия и агенции по света.

Ново начало! Много студенти са привлечени от Shillington поради възможността да научат продаваеми умения за нова кариера. Разбрахме. Утолете страстта си към дизайна и високите умения за кариера, която ви вълнува. Учи в Шилингтън. Обичайте работата си!

Учете се от лидерите в индустрията

Всеки клас по Shillington се радва на поне три гостуващи лекции от водещи графични дизайнери и творци. Хора, които 100% си знаят нещата.

Тези експерти по дизайн споделят своята работа, философии и безценни съвети с нашите амбициозни студенти.

Изучавайте графичен дизайн и започнете творческата си кариера

Независимо дали целта ви е да промените кариерата, да повишите уменията си, да стартирате независим бизнес за графичен дизайн или да работите за мултинационална корпорация, Shillington е идеалното място да изградите основата за вашата творческа кариера! Нашият иновативен подход към обучението по дизайн означава, че учениците постигат невероятни (наградени!) резултати за изключително кратко време. Създаден е така, че да прекарвате повече време, правейки това, което обичате, с новите си умения. Shillington създава вдъхновяваща учебна среда, в която студентите по дизайн учат реални и подходящи умения - включително теория на дизайна, типография, опаковки, дизайн на мобилни приложения и потребителско изживяване (UX) - от практикуващи дизайнери.

Учете графичен дизайн за 3 месеца на пълен работен ден или 9 месеца на непълен работен ден в Ню Йорк, Лондон, Манчестър, Сидни, Мелбърн или Бризбейн (Шилингтън приема международни студенти!) и се дипломирайте с изпипано портфолио за графичен дизайн, показващо най-добрата ви работа, готови да наемете мечтаната си работа.

Учете графичен дизайн онлайн

Дизайнът е навсякъде, затова решихме, че нашият курс също трябва да бъде такъв.

Оригиналният учебен лагер за графичен дизайн вече е достъпен онлайн— свързва ви, където и да сте по света.

 • Иновативно онлайн обучение. Лекциите, демонстрациите и критиките се изнасят на живо в реално време.
 • Съотношение ученик към учител 9:1.
 • Учете и работете от всяка точка на света! Изберете своя собствена учебна среда, която работи най-добре за вас.
 • Свържете се със съученици извън вашия град и развийте връзки с хора от цял свят.
 • Чуйте гост-лектори от различни страни, без да се ограничавате до кампус.
 • Онлайн курсът е предназначен да ви държи ангажирани и свързани с вашите съученици и учители, независимо от разстоянието.

Учете от където и да сте. Всички онлайн класове се провеждат на живо в изброените часови зони, което означава, че можете да имате изживяването на Шилингтън, където и да живеете.

Готови ли сте да започнете творческата си кариера? Присъединете се към Global Classroom с новия онлайн курс на Shillington.

Кели Сикема / Unsplash

130232_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg

Препоръка

Греъм Макдонъл, творчески директор, The New York Times / T Brand Studio

„Бях поразен от нивото на талант, който кандидатите от Shillington показаха в своите портфолиа, някои от които показаха способности отвъд годините си и дори надминаха работата на утвърдени професионалисти. Наехме в рамките на месеца и новият ни дизайн вече се оказа чудесно допълнение към екипа."

ЧЗВ

Местоположения

 • New York

  315 Madison Ave, 10017, New York

 • London

  Bury House, 31 Bury St, EC3A 5AR, London

  • Los Angeles

   Los Angeles, Съединени Американски Щати

   Въпроси