Keystone logo
Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School Antai глобалната лятна програма
Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

Antai глобалната лятна програма

Shanghai, Китай

3 Weeks

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 2100 / per course *

На територията на колежа

* обмен на основата. $ 3680 без обмен на базата.

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

През 2013 г., Antai колеж по икономика и управление, Shanghai Jiao Tong University, създаден Antai Global Summer програма (AGSP) да задоволи нарастващата нужда от подпомагане на чуждестранни студенти да разберат Китай от бизнес перспективи. AGSP е триседмичен-дълго, кредити, придаващ, английски преподава лятна програма, насочена към обучение Бизнес и култура в Китай. Около 100 студенти от над 20 страни се присъединиха към всяка кохорта. Програмата притежава две отделни сесии през май и юли всяка година, за да съвпада с лятното прекъсване календари в различни училища.

Участниците ще получат по-дълбоко разбиране на китайската икономика и култура с по-клас курсова работа, фирмени посещения, социални мероприятия и екскурзии. Освен че имат преподаватели, които преподават в топ бизнес училища по света, програмата лято разполага сесии, преподавани от изпълнителната високоговорители, включително старши експерт знания от най-чисто МНК, мениджъри на успешни китайски предприятия, основатели на стартиращи фирми и така нататък.

Културен потапяне активност също е гвоздеят на програмата. По време на програмата, ние организираме вън-на-град екскурзии, акробатични шоута, речна яхта, приготвяне на чай, практика Zen, пот моделиране, китайски кулинарни уроци и т.н.

Програмата предлага две писти: студент писта и завършил писта. The студент пистата е насочена да запознае студентите с китайската история, култура, политика и бизнес среда, докато фокусът завършил писта върху развитието на визия и възможности за правене на бизнес в Китай учениците.

Curriculum Структура

Признат за един от китайските топ бизнес училища, Antai колеж по икономика и управление на опит в проектирането на учебната програма на богати академични компоненти, комбинирани с реалния свят практика бизнес потапяне. В допълнение към преподаването в класната стая, това лято училище програма разполага фирмата екскурзии, изпълнителни сесии високоговорителите, уникални културни и социални събития.

Академик компонент

Вдъхновяващи академични сесии с участието на високо квалифицирани преподаватели и световноизвестни специалисти. Предизвикателни но възнаграждаване дейности на екипа, за да усъвършенствате своите лидерски умения и комуникация abilities.Develop солидна основа в бизнеса и управлението на интегрирани thinking.Chinese езиково обучение.

Корпоративна опит

Ексклузивни посещения на водещи компании в различни индустрии и в цяла видове дружества (МНК, джойнт-венчър, SOE) .Lectures от индустрията ръководители и водещи експерти в своите области.

Културни и социални дейности

Социални събития, характеризиращи се с китайската култура и екскурзии до известни забележителности в един от най-интересните градове в world.Acquire първа ръка разбирането на китайската култура.

Приложение

Кой следва да се прилага:

 • Отворени за студенти и докторанти от цял ​​свят.
 • Наскоро завършили колеж и професионалисти, които са заинтересовани да научат китайската култура и бизнес динамика в Китай също са добре дошли да се прилага.
 • От участниците се изисква да бъде на възраст най-малко 18 години.

За училището

Въпроси

Подобни курсове

 • Година на международната основа в бизнеса
  • Manchester, Великобритания
  • Dublin, Република Ирландия
  • + 43 Още
 • Завършил сертификат по бизнес анализи
  • Sydney, Австралия
  • Moore Park, Австралия
  • + 2 Още
 • Дигитално и лидерско лятно училище
  • Madrid, Испания